Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel most szerencsés időszaka van, szánjon valamennyit a szabadidejéből a tanulásra is. Biztos lehet benne, hogy a környezetében mindenki értékelni fogja, a tudásvágyát és a kezdeményező készségét. A kapott bókok és dicséretek javítanak a közérzetén és sokkal jobban érzi majd magát.
Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?
Ez a nap ideális az otthona felújítására. Tisztítsa ki a lakását, vagy fessen le pár dolgot, és szabaduljon meg a régi, felesleges bútoroktól és vásároljon újakat.
Nem szabadna minden problémát magára venni, mert ha így folytatja, akkor előbb-utóbb az ideggyógyászaton vagy egy terapeutánál fog kikötni.

Ilyen esküvőről álmodnak a csillagjegyek

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon. Tény, hogy jó a kapcsolata a családjával, viszont úgy tűnik túlságosan sokáig gondoskodtak önről.
Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!
Holnapi horoszkóp >>

 

Csütörtöki Horoszkóp - Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét.

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit.
Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás.
Kell, hogy legyen valami rendszeresség az életében. Készítsen egy tervet pár nappal előbbre és próbáljon igazodni hozzá teljes mértékben.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében.
Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában.
Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem.
Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: