Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Önnel is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel áll elő, azonban nem jut el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb az ön számára, így nyugodtan belevághat bármilyen ötlete életre keltésébe.
Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni.
Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek.
Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-21 - Ma könnyen egy választás elé kerülhet...

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nem tudja megfelelően felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akarja azt azonnal megoldani. Ne cselekedjen elhamarkodottan, hiszen ha figyelmetlen, akkor sokkal könnyebben követhet el hibákat. Szükség esetén kérjen tanácsot a barátaitól.
Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége.
Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.
Figyeljen oda magára és a testének jelzéseire. Ne hajtsa túl magát. Maradjon ma otthon és pihenje ki a fáradalmait.

 

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az a mondás, hogy "a türelem rózsát terem", különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét.
Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.
Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.
A legmegfelelőbb esti kikapcsolódás az ön számára, ha ellátogat egy komolyzenei koncertre.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy ne veszítse el a fejét. Viselkedjen teljesen nyugodtan minden helyzetben, így nem fogja zavarba hozni magát.
Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.
Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: