Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket - legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna.
Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.
Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.
Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-07 - Ma a szokásosnál nyûgösebben, kimerültebben ébredhet....

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel most szerencsés időszaka van, szánjon valamennyit a szabadidejéből a tanulásra is. Biztos lehet benne, hogy a környezetében mindenki értékelni fogja, a tudásvágyát és a kezdeményező készségét. A kapott bókok és dicséretek javítanak a közérzetén és sokkal jobban érzi majd magát.
Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében.
Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.
Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-11

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Nyilván nem szeretné az egész napját a munkahelyén tölteni, de ezúttal fel kell áldoznia a szabadideje egy részét, mert csak így kerülheti el a jövőbeli problémákat.
Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Néha az út maga sokkal fontosabb a személyisége fejlődése szempontjából, mint az éppen aktuális cél elérése. Miután sikeresen megbirkózott minden akadállyal, sokkal erősebbé válik és semmi nem áll majd az útjába, hogy élvezhesse a jól megérdemelt jutalmát. Azonban fontos, hogy eközben mindig legyen türelmes, és ne sietesse a dolgokat.
Ésszerű ütemben haladjon. Ne muszáj az elsőnek lennie, de vigyázzon rá, hogy ne ön ne maradjon le mások mögött.
Ne fogjon bele semmi bonyolult dologba ezen az estén. Fordítsa inkább a figyelmét a kisebb feladatok elvégzésére és a pihenésre.
Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: