Mentálisan elválaszthatatlanok:

A lelki társaknak gyakran az ikrekéhez hasonló mentális kapcsolatuk van. Egyidőben vehetik fel a telefont és hasonlók. Az élet talán elválaszt titeket akár hosszabb időre is, de az agyatok akkor is szinkronban marad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Biztonságban és védve érzed magad:

Függetlenül a társad nemétől mindig egyfajta védettséget és biztonságot érzel a közelében. A lelki társ miatt úgy érzed, hogy van egy védőangyal melletted. Az aki kihasználja a bizonytalanságod, tudatosan vagy tudat alatt, nem a lelki társad.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-26

Nem tudod elképzelni nélküle az életed:

A lelki társ nem olyan ember akivel egyszerűen csak megszakítod a kapcsolatot. Egy olyan személy, akiért úgy érzed érdemes küzdeni, és nem tudod elképzelni az életet a jelenléte nélkül.

Egymás szemébe néztek: A lelki társak gyakrabban néznek egymás szemébe mint ahogy az, a normális emberi kapcsolatoknál megszokott. Náluk ez természetes, ami a mélyen gyökerező kapcsolatból fakad.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: