A bizalom nagyon nagy kincs, főleg egy párkapcsolatban, hiszen minden ezen alapul. Van azonban öt csillagjegy, amely képtelen hűséges társ lenni!

Vajon te is köztük vagy?

Bika:

A Bika hűséges társ is lehet, de ha ő a megcsalt fél, akkor bizony nincs megállás. Kész bosszút állni, és soha nem bocsátja meg azt, amit vele tettek, képes örökre haragot tartani. Szemrebbenés nélkül képesek bármilyen hazugsággal előrukkolni. A Bika csillagjegyben született férfiak sokkal többet csalják meg párjukat és többet hazudnak, mint az ebben a jegyben született nők.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, akik a leginstabilabbak érzelmileg és lelkileg! Kiszámíthatatlan velük az élet

Kos:

Ez a jegy mindig készen áll hazugságaival elkápráztatni, manipulálni társát. A megcsalás lehetősége sem áll tőle messze. Úgy érzi, mindig szükség van új kalandokra, friss élményekre, mert nem szeret egy kapcsolatba ragadni. Az egója sokkal nagyobb, mint az egészséges volna. Tehát a Kos nem igazán tud tartós kapcsolatban élni, mert mindig új dolgokra és emberekre vágyik, akármennyire is odaadó, és figyelmes társ áll mellette.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: