Vajon a horoszkóp szerint mennyire mondasz igazat? Vagy talán azok közé tartozol, akik hajlamosak elferdíteni az igazságot? Füllentesz időnként? Most mindenre fény derül!

A legnagyobb hazudozók:

Ikrek (május 21.-június 20.)

Kijelenthetjük, hogy az Ikrek jegy szülöttei hajlamosak a legjobban a hazugságra. Személyiségük kettőssége gyakran sodorja őket olyan helyzetbe, amit aztán füllentéssel oldanak meg. Szeretik kiszínezni a történeteket, nem áll távol tőlük a kegyes hazugság és a furkálódás, pletykálás sem. Mivel szeretnek a középpontban lenni, gyakran úgy adják elő az eseményeket, hogy biztosan rájuk szegeződjön minden tekintet, nem számít, hogy mennyire ferdítik el a tényeket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A gyógyulás piramisa: Így hozd egyensúlyba a 7 csakrád!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

A dobogó második helyére a Mérlegek állhatnak fel. A csillagjegy szülöttei rendkívül elbűvölőek, ugyanakkor hajlamosak a megtévesztésre. Hazugságaik legfőbb motivációja, hogy azt szeretnék, kedveljék őket az emberek. Ezért gyakran ahelyett, hogy őszinték lennének azzal kapcsolatban, kik is ők valójában, olyan arcot mutatnak, amiről úgy gondolják, a másik személy olyat szeretne látni. A másik ok, amiért hazugságra vetemednek, hogy nehezen vállalják a felelősséget tetteikért, így inkább hazugsággal leplezik, ha hibáznak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Halak (február 19.-március 20.)

A harmadik helyezett Halak hasonlóan a Mérlegekhez, azért hazudik, hogy mások kedveljék. Igyekszik jobb színben feltüntetni magát, gyakran nem is gondolkozik rajta, hogy nem igaz, amit állít, ösztönösen jön. A szemében minden hazugságát csupán a jó szándék vezérli, még akkor is, ha azzal másokat bajba sodor.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: