Gondoltad volna, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy-egy születési virág? Talán ez lehet az oka annak, hogy bizonyos virágtípusokhoz jobban vonzódsz. Kíváncsi vagy, hogy a rózsa, az orchidea vagy a levendula illik jobban a személyiségedhez? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Halak – Tavirózsa

Halak csillagjegyűként kedvesség, érzékenység, együttérzés és önzetlenség jellemez. Viszonylag kevés igaz barátod van, nem szereted a felületes kapcsolatokat. Tele vagy ötletekkel, folyton hajt a tettvágy és nem szeretsz unatkozni. Születési virágod a tavirózsa, amely azt sugallja, hogy mindig a saját utadat járod és amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Ha kell, keresztülutazod a fél világot, hogy megtaláld a boldogságot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő – Orchidea

Ha Vízöntő a csillagjegyed, függetlenség és eredetiség jellemez. Csak úgy sziporkázol, tele vagy ötletekkel és mindig őszinte vagy másokkal szemben. Épp ezért szeretnek veled lenni az emberek, viszonylag nagy baráti társaságot gyűjtöttél magad köré az évek során. Születési virágod az orchidea, amely azt jelenti: ahogyan ez a különleges és csodaszép virág, úgy Te is nagyon vágysz a törődésre, a gondoskodásra és a szeretetre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2023. február 24-26.: A Skorpió hétfőre szingli vagy menyasszony lesz, a Halak lelki sebei begyógyulnak

Oroszlán – Napraforgó

Oroszlán csillagjegyűként úgy vonzod magadhoz az embereket, mint a mágnes, ugyanis melegszívű, kedves és hűséges típus vagy. Emellett a munkaadók is kedvelnek téged, hiszen remekül, pontosan dolgozol, kitartó és ambiciózus vagy, jó úton haladsz egy vezető pozíció felé. Születési virágod a napraforgó és a körömvirág, amelyek mind azt jelentik, hogy vágysz a figyelem középpontjába, szeretnéd, hogy sikereid miatt felfigyeljenek rád és szakmailag is hírnevet szerezz. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: