Ikrek – Levendula

Ikrek csillagjegyűként kreativitás, kíváncsiság és nyílt személyiség jellemez. Szeretsz társaságban lenni, de vágysz néha egy kis egyedüllétre is. Nem szeretsz unatkozni, folyton keresel magadnak valamilyen izgalmas programot. Születési virágod a levendula és a gyöngyvirág, amelyek rendkívül gyorsan szaporodnak és szinte az egész világban elterjedtek. Pont ugyanolyanok, mint Te, aki mindig tele vagy ötletekkel, tervekkel és legszívesebben az egész világot felfedeznéd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió – Krizantém

Ha Skorpió csillagjegyű vagy, határozottság jellemez. Mindig tudod, mit akarsz, az útról, amit kijelöltél magadnak, senki nem téríthet el. Karakteres, erős jellem vagy, a szerelmi életedet pedig titokzatosság és érzelmesség jellemzi. Születési virágot a krizantém, a muskátli és a rododendron. Ezek azok a virágok, amelyek hozzád hasonlóan szenvedélyt és erőt közvetítenek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg – Rózsa

Mérleg csillagjegyűként többnyire lazaság jellemez és idealista típus vagy. Fix elképzelésed van a jövőről, mindig ragaszkodsz az elveidhez. Az élet szinte minden területén diplomatikus vagy, de nagyon könnyen romantikus hangulatba jössz. Születési virágod a rózsa és a harangvirág. Mindkettő a klasszikus szépség szimbóluma, amire romantikus lélekként titkon Te is mindig vágysz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: