Oroszlán (07. 23-08. 23.): önkifejezés

Mint oroszlán, irigylésre méltó késztetést érzel arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kifejezd önmagad. Szereted az elismerést és a tapsot. Mindenben a szíved vezet. Tisztában vagy vele, hogy jól kell érezned magad ahhoz, hogy a közönséged is jól érezze magát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (08. 24-09. 23.): szívesség

Gyakran hibáztatod magad, ha a családban kialakul valamilyen feszültség. Ez abból a hibás berögződésből adódik, hogy úgy gondolod, az a legjobb, ha mindenben a tökéletességre törekszel. Szükséged van arra, hogy másnak önzetlenül szívességeket tegyél. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Mielõtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szûz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csûrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-30

Mérleg (09. 24-10. 23.): egyensúly

Mindenben az egyensúlyt keresed, legyen szó párkapcsolatról, szépségről vagy igazságtalanságról. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma könnyen szembekerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetûzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak fojtassa zavartalanul a dolgát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (10. 24-11. 22.): öröm

Értékeled az egyszerű, ártalmatlan örömöket, amik érzelmi erőforrásként szolgálnak számodra. A szeretet és a gondoskodás központi örömforrások. Igyekszel mindig pozitívan gondolkodni, hiszen tisztában vagy az élet törékenységével.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Skorpió, s egy kicsit más szemszögbõl megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: