A Nap és a Vénusz együttállása az Oroszlán jegyében kiáradó vidámságot és szerencsét jelez! 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

KOS

A hulló csillagok hétvégéjén igazán romantikus hangulatban leszel. Meglepő módon a gyerekkorod élénk emlékei térnek vissza. Elmehetnél arra a helyre, ahol anno sokszor jártál, nyaraltál. De ne csodálkozz, hogy megváltozott minden!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy nagyon szereti meglepni a szerelmét - A te párod is ilyen?

BIKA

A bolygók szerint tuti, hogy képtelen leszel a fenekeden maradni ezen a csodás hétvégén. Jól teszed, ha kihasználod még a nyár nyújtotta lehetőségeket: csónakázás, hulló csillagok számolása, kertmozi, kerti grillezés, stb.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Ezen a szép augusztusi hétvégén szemed lesz a szépségre. Vénusz, a szépség bolygója segít, hogy ne csak meglásd, de értékeld is. A nyár csordultig van olyan dolgokkal, ami megszépítik a napjaidat. Fotózd le ezeket! Kicsi virág, pillangó, párás pohár, stb.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Irigylésre méltó leszel most. Az égi folyamatok szerint csupa kedves ember vesz körül, akik drukkolnak neked. Szerencsés vagy, mert a bolygók is segítenek. Ezek után rajtad múlik, hogy mire fókuszálsz: a nehézségekre, vagy a megoldásokra…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: