OROSZLÁN

Vasárnap az Oroszlánban együttáll a Nap és a Vénusz. Ez neked egy szerencsenap. Mivel Vénusz a Kis szerencse bolygója. Csak arra vigyázz, hogy ne hajszold a szerencsét, mert az olyan, mint a pillangó: ha nyugodt vagy, rád száll…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ

Az augusztus arról híres, hogy most jön a Perseidák meteorraj, ami egy üstökös család. Ha van türelmed éjfél körül felnézni az égre, akkor óránként közel 100 hullócsillagot is láthatsz, és kívánhatsz. Ne mulaszd el ezt a remek lehetőséget! Ezen kívül is sok csodát tartogat a hétvége neked.

MÉRLEG

Nem tudsz tovább várni. Látni akarod a jövőd alakulását. Szánj időt a tervezésre, és ülj le egy nyugodt helyre egy jeges teával, vagy jeges kávéval. Írd össze, hogy év végéig milyen feladatok várnak rád! Ezek után esténként gyönyörködj a csillagos égben!

SKORPIÓ

Imádni fogod ezt a hétvégét. Nemcsak azért, mert esténként várhatod a Perseidák meteorrajt, és számolhatod a hulló csillagokat, hanem azért is, mert az égi folyamatok szerint megszáll az ihlet, és nagyszerű ötletek pattannak ki a fejedből. Írd le ezeket!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: