NYILAS

Egy Nap-Vénusz együttállás szerint csábít külföld. Mehetsz utazni, nyaralni, vagy dolgozni, tanulni. Tájékozódj, járj utána a lehetőségeknek mielőtt fejest ugrasz valamibe! Megkérdezhetsz olyan embereket, akik már csináltak ilyesmit.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Augusztus 12-dike a Perseidák üstökös család csúcsa, ami azt jelenti, ha kifekszel este, éjfél körül egyre több hulló csillagot számolhatsz. Emellett ez a hétvége szerelmes hangulatot hoz neked. Ha még nincs párod, nyisd ki a szemedet és a szívedet!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegyek 10 legdurvább tulajdonsága

VÍZÖNTŐ

Régi emberek, barátok, szerelmek „kísértenek” ezen a hétvégén. A Nap reflektorként rávilágít, hogy mi a dolgod még velük. De ügyelj arra, hogy ez ne zavarja össze a jelen kapcsolatait! Aki most van melletted, nem biztos, hogy érti, mi zajlik benned…

HALAK

Nem meglepő, hogy augusztusban a bolygók azt javasolják, hogy menj vízbe és/vagy mellé. Hiszen a nyár kitűnő arra, hogy természetes vizekben, ill. mellett töltődj fel. Most a vizes Rákban járó Hold fokozza a jótékony hatást…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: