NYILAS

Szívesen sodrodnál az árral ezen a hétvégén. Jól teszed. Nem kell minden napot, minden órát beütemezni. Van, hogy a sors, vagy a családod jobb tervvel áll elő. Ez most pont így lesz: több meghívást kapsz, ami megmelengeti a szívedet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma megeshet, hogy nyugtalanító híreket kap valakitõl. Ne töltse ki mérgét a hírnökön, kedves Rák, hisz az alapprobléma nem tõle ered, õ csak továbbítja, tükrözi azt. Keresse fel a forrást és adjon hangot ellenvéleményének, amennyiben szükséges, kedves Rák, hogy elejét vegye a szóbeszédnek!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Szombaton legyél mindenkivel tapintatos! Egy ronda bolygószembenállás szerint egy vita lóg a levegőben. Könnyű lenne bárkit megbántani. Most is egyszerűbb a prevenció, vagyis a megelőzés. Te ebben szuper vagy…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma kissé kompromittáló lehet hozzáállása bizonyos dolgokhoz, vagy emberekhez, ami jórészt abból fakadhat, hogy ma számos hozzá nem értéssel, vagy éppen hibával találkozhat. Ha meg is kell mondania a véleményét valakinek, igyekezzen tapintatosan közölni aggályait, különben számos és kellemetlen összezörrenésre számíthat a nap során. Használja remek diplomáciai érzékét, az ma aranyat érhet, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-18

VÍZÖNTŐ

Szerelem van a levegőben. Ha van párod, akkor vele fellobbanhat a láng. Ott parázslott a szenvedély, ami eddig szunnyadt. Ha még nincs párod, akkor rád találhat a szerelem. Kérdés, hogy tudsz-e előítélet mentesen állni egy új ember előtt.

HALAK

Jó neked. Az irigyeid megint azt látják, hogy te jól vagy. Ne dicsekedj, mert vérszemet kapnak. Persze nem kell szégyellned, ha jól mennek a dolgaid. Hiszen irigyek mindig voltak, vannak, és lesznek. Ettől te még élvezheted ezt a hétvégét…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma kissé lemerülni látszanak energiatartalékai, ami miatt nyûgösnek, frusztráltnak érezheti magát. Igyekezzen túlélni a nap nehezebb részét, majd, amikor végre eljön a pihenés ideje, azt oly módon eltölteni, hogy száz százalékosan sikerüljön kikapcsolni minden gondolatát. Egy passzív pihenéssel töltött este most mindennél többet érhet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: