Szombaton napközben jó lesz a hangulat, de este lehetnek konfliktusok, amiket jobb lenne elkerülni. Vaárnapra már teljesen eloszlanak a “viharfelhők”.

KOS

A vasárnap lesz a te napod. A bolygók szerint szombaton még a hét eseményeinek hatása alatt állsz, és fel kell dolgoznod, meg kell emésztened a történteket. Vasárnap kényeztesd magadat, csinálj olyasmit, ami jól esik testednek, lelkednek!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkóp szerinti feleség-rangsor – a Mérlegek valóságos álom-feleségek!

BIKA

Bár már vége a nyárnak, és a hőmérő már nem kúszik olyan magasra, te mégis strandolásra vágysz. A szombat alkalmas arra, hogy csobbanj egyet. Mehetsz uszodába, fürdőbe. Mivel a fogy a Hold, a szauna segít a méregtelenítésben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Jól alakulnak a pénzügyeid, ezért szeretnél kirúgni a hámból. Megteheted, hogy költesz, de ne ess túlzásba! Gondolj a közelgő karácsonyi kiadásokra! Vagy akár félre is tehetnél váratlan költségekre, esetleg egy nagyobb utazásra…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Imádni fogod a szombatot. Szuper fényszög gondoskodik a jó közérzetedről és a derűdről. Egy kicsi szépséghibája van a dolognak: éjjel lesz egy kellemetlen bolygószembenállás, ami vitára utal. De vasárnapra lecsillapodnak a kedélyek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: