A Vénusz és a Hold fényszöge miatt most igazán közel kerülhetünk valakihez, akivel megoszthatjuk minden gondolatunkat, érzésünket. A hétvége horoszkópja következik.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Nap-Hold fényszöge stresszt okozhat például otthon, a családdal és más szoros kapcsolatokban. Amit tenni akarsz, azt érzelmi nyomás nehezíti. Környezeted érzékelni fogja a te belső feszültséged. Az a cél, hogy ne reagálj túl szenvedélyesen!  A megoldás erre az, ha tisztában vagy a belső feszültséggel, és felismered, hogy a külső konfliktusok egyszerűen csak néhány, önmagadban lévő megoldatlan probléma tükörképei. Olyan felismeréseid lesznek ezzel kapcsolatban, amik a lelki fejlődésedet szolgálják. Végül nagyon is jó élményeid lesznek a hétvégén.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

Tudd meg mi életed karmikus csapdája a kínai horoszkóp szerint!

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Vénusz-Mars szextil fényszöge sok élményt jelez! Ez egy olyan tranzit, amely csodálatos pozitív érzelmekkel tölt fel. Valami kreatív munkát végezhetsz, vagy értékelheted mások kreativitását. Nagyon harmonikus és kellemes lesz a kommunikációd az ellenkező nemmel. Például, ha részt veszel nyilvános eseményeken, észre veheted, hogy még olyan emberek is, akiket nem ismersz, nagyon kedvesen reagálnak a jelenlétedre, és szeretnék lekötni a figyelmedet. Magabiztosabbnak érezheted magad, és könnyedén kezdhetsz beszélgetést valakivel, akit tetszik neked, és akár flörtölhetsz is vele. Tehát ne pazarold el ezt az energiát, különösen, ha egyedülálló vagy, hirtelen úgy érezheted, hogy vonz valaki, és ez a legjobb alkalom az első lépés megtételére!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: