A Vénusz és a Hold fényszöge miatt most igazán közel kerülhetünk valakihez, akivel megoszthatjuk minden gondolatunkat, érzésünket. A hétvége horoszkópja következik.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Nap-Hold fényszöge stresszt okozhat például otthon, a családdal és más szoros kapcsolatokban. Amit tenni akarsz, azt érzelmi nyomás nehezíti. Környezeted érzékelni fogja a te belső feszültséged. Az a cél, hogy ne reagálj túl szenvedélyesen!  A megoldás erre az, ha tisztában vagy a belső feszültséggel, és felismered, hogy a külső konfliktusok egyszerűen csak néhány, önmagadban lévő megoldatlan probléma tükörképei. Olyan felismeréseid lesznek ezzel kapcsolatban, amik a lelki fejlődésedet szolgálják. Végül nagyon is jó élményeid lesznek a hétvégén.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával – sokszor alaptalanul

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Vénusz-Mars szextil fényszöge sok élményt jelez! Ez egy olyan tranzit, amely csodálatos pozitív érzelmekkel tölt fel. Valami kreatív munkát végezhetsz, vagy értékelheted mások kreativitását. Nagyon harmonikus és kellemes lesz a kommunikációd az ellenkező nemmel. Például, ha részt veszel nyilvános eseményeken, észre veheted, hogy még olyan emberek is, akiket nem ismersz, nagyon kedvesen reagálnak a jelenlétedre, és szeretnék lekötni a figyelmedet. Magabiztosabbnak érezheted magad, és könnyedén kezdhetsz beszélgetést valakivel, akit tetszik neked, és akár flörtölhetsz is vele. Tehát ne pazarold el ezt az energiát, különösen, ha egyedülálló vagy, hirtelen úgy érezheted, hogy vonz valaki, és ez a legjobb alkalom az első lépés megtételére!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: