Rák

Felejtsd el a változatosságot, a nyüzsgést, az új dolgokat és az extrém sportokat, mert a Rák ebben nem lesz partner. Talán a kedvedért belemegy valamelyik ötletedbe, mert hajlamos alárendelni magát a szeretteinek, de szinte biztos, hogy nem fogja jól érezni magát. Ha vele nyaralsz, akkor a 4-5 csillagos all inclusice hotel sem az ő stílusa. Ha a kedvében akarsz járni, akkor vidd el egy alpesi faházba, takarosan felszerelt kisvárosi apartmanba, de az is jó ötlet, ha a falusi turizmus terén keresgélsz. Olyan szálláshelyet keress, amiből a Rák 2 perc alatt otthont varázsolhat! Moshat, főzhet, takaríthat, gyereket nevelhet. A Rák garantálni fogja a nyugodt nyaralást, ha csak levegőváltozásra vágysz, mert ő szereti a kiszámítható, biztonságos dolgokat, valamint biztosítja, hogy „idegenbe” se nélkülözd az otthoni ételeket. Ha esetleg mégis étterembe mentek, akkor ne dicsérd más főztjét, mert ez rosszul esne neki. Az útra vigyél egy tonnányi zsebkendőt, az érzékenyebb napjaira, illatmécsest a romantikus estékhez, a mobilodat pedig tartsd kikapcsolva!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-11

Oroszlán

Szükséged lesz egy nagy autóra, hatalmas rakodótérrel, hogy elférjen a 4-5 bőröndje, tele ruhákkal, kiegészítőkkel, szépítőszerekkel. Az úti cél csakis egzotikus hely lehet, ráadásul minél messzebb van, annál jobb, ám arra figyelj, hogy a távolság ne menjen az esztétikum rovására! Olyan helyet válassz, ami kellőképpen kihangsúlyozza az Oroszlán adottságait és jól fog mutatni háttérként a több száz fényképen, videón! Ezzel a csillagjeggyel nagyszerű a vakáció, ha odafigyelsz arra, hogy megfelelő legyen a toaletted mellette, mert akkor boldog és elégedett lesz. Arra azért ügyelj, hogy ne ragyogd túl az Oroszlán szépségét, mert egy megbántott Oroszlánnál nincs rosszabb! Ha szeretnéd alaposan felfedezni a helyet, akkor bízd magad az Oroszlánra! Ha elviseled a hangoskodásait, jól alkalmazkodsz a szeszélyeihez, akkor a maga módján egyenrangú partnerként fog kezelni. Ha Oroszlán útitársa vagy, akkor nem maradhatsz észrevétlen, emiatt, ha introvertált vagy, akkor kissé kimerült leszel a nyaralás végére. Az útra mindenképpen vigyél 3-5 váltás ruhát, fényképezőgépet és hitelkártyákat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Szűz

Semmit sem bíz a véletlenre, tehát a nyaralást is pontosan meg fogja tervezni. Ha meg akarod lepni egy úttal, akkor fontos, hogy beavasd a részletek részletébe és ésszerű érvekkel kampányolj a választott úti cél mellett! A Szűz biztos, hogy leteszteli, hogy mennyire vagy alapos szervező. Rá fog kérdezni, hogy mit fogtok csinálni a 2. napon 15 óra 30 perckor, de az is érdekelni fogja, hogy mit ebédeltek az 5. napon. Ha lazán, hebrencs módon állsz hozzá, akkor ne lepődj meg, ha a Szűz hűvösen, illedelmesen megköszöni a lehetőséget, de nemet mond a veled való utazásra. Valójában még ebben az esetben járnál jól, mert nem irigylünk, ha Szűzzel nyaralsz. Ha mégis erre vállalkozol, akkor számíts rá, hogy 2-3 útikönyvet el kell olvasnod indulás előtt! Az apró betűs részeket sem hagyhatod ki, mert a Szűz még azt a nevezetességet is látni akarja, amit csak mellékesen megemlítettek a lábjegyzetben. Ha esetleg a templomok, múzeumok, történelmi épületek, művészeti kiállítóhelyek mellett marad időtök, akkor a Szűz komoly könyveket fog keresni ahelyett, hogy veled beszélgetne. Ha azt látod, hogy papírt vesz elő és a jövő évi nyaralást kezdi szervezni, akkor jól érzi magát veled. Jól teszed, ha kávét és energiaitalt viszel magaddal!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: