Bak

Nem sok vizet zavar a Bak nő, aki olyan, mintha ott sem lenne a nyaraláson. Őt olyan helyre vidd, ahol minden nap el tud vonulni néhány órára, hogy egyedül álmodozhasson, életcélokat tervezhessen. Ha nem gondoskodsz arról, hogy napi 5-6 órát egyedül legyen, akkor másnap bepótolja, és 10-12 órára fog elvonulni, de nem azért, hogy büntessen, hanem azért, mert számára ez létszükség. A Baknak nincsenek nagy igényei, jól elvan, a tűrőképessége szinte határtalan. Az ő élete arról szól, hogy folyamatosan tökéletesítse magát, ezért hajlandó részt venni egy európai biciklitúrán, vadvízi evezésen, de a Mont Blance-ot is megmászhatjátok. A pénzügyek terén korrekt útitárs, alig költ, napokig elvan kenyéren és vízen. A Bak nővel költséghatékony, nyugodt nyaralásban lehet részed. Az is biztos, hogy nem fog veszekedni, hanem csak visszafogott mosollyal tolerálja a hülyeségeidet. Azt sem fogod látni, hogy ideges, vagy boldog. Ő úgy küld el a pokolba, ha azt dicséretnek fogod érezni. Ne próbáld meg kitalálni, hogy mit érez, mert erre semmi esélyed, hiszen a Bak rendkívül diplomatikus. Ha vele mész nyaralni, akkor vigyél magaddal vérpezsdítő zenéket és unaloműzőket!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-14

Vízöntő

Igazi forradalmi csillagjegy, aki mindig és mindenben ki akar tűnni a tömegből, nagyszájú, roppant erős az igazságérzete, amivel könnyen kellemetlen perceket okozhat. Ha te is hasonló személyiség vagy, akkor nem fogsz égni mellette, mint a Reichstag. Ha azonban kissé konzervatív vagy, tiszteled a hagyományokat, nem akarsz feltűnősködni, akkor életed legrosszabb nyaralására készülhetsz a Vízöntő nővel, aki miatt senki sem fog szóba állni veled. A legjobb, ha nem is maradtok egy szálláson. Menjetek biciklis vagy lakókocsis túrára, mert akkor „csak” a közlekedőtársakba köthet bele. Ha folyton mozgásban lesztek, akkor az valamennyire lenyugtatja a Vízöntőt. Imádni fogod a csendet, ha végre elalszik. A Vízöntő nő útitárs esetében arra is számíts, hogy szociálisan érzékeny, minden stoppost és kóbor állatot fel fog venni, úgyhogy bérelj buszt az útra, amire elegendő hideg élelemről is gondoskodj!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Halak

Nagyszerű útitárs lehetne, ha a folyamatos hangulatingadozása miatt nem éreznéd úgy, hogy egy hullámvasúton nyaralsz. Ha Halak nővel utazol, akkor az nem rólad, hanem az ő lelkéről fog szólni. Mellette unatkozni, de pihenni sem lehet. Az egyik pillanatban depressziós, a következőben ő a világon a legboldogabb ember. Esetében soha nem tudhatod, hogy mit hoz a következő perc. A Halak belső utazásként éli meg a nyaralást. Mindegy, hogy hova mentek, mert neki mindenről és mindenkiről az elfojtott gyerekkori traumák, emlékek fognak eszébe jutni. A Halakkal úgy kell viselkedned, mintha a pszichológusa lennél. Ne szenvedj látványosan a viselkedése miatt. A Halak esetében nincs jó úti cél, csak göröngyös belső utazás, ezért fizikai értelemben nem is kellene utaznotok. Ha mégis elvinnéd valahova, akkor ott legyen víz, feneketlen tó vagy óceán, mert a víz „megfoghatatlansága” valóságos egységélmény a számára. Próbálj meg mindenben a kedvére tenni, mert akkor talán idegösszeomlás nélkül megúszhatod a közös nyaralást, amire vigyél magaddal rengeteg csokoládét, hátha az felszabadítja a Halak nő boldogsághormonjait! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: