Mérleg

Habár a Mérleg nő sok szempontból igazi főnyeremény, mégis a közös nyaralás nem tartozik ebbe a kategóriába, hiszen nem szereti, ha kizökkentik a nyugalmi állapotából, emiatt az utazás első napja az akklimatizálódással fog telni. Az első napokban azért alkalmatlan a közös tevékenységekre, mert honvágya lesz, az utolsó napon azért kesereg, mert haza kell mennie, tehát folyamatosan ápolnod kell a lelkét. Győzd meg arról, hogy jó helyen vagytok, minden a legnagyobb rendben! A kitartó lelkizéssel meg tudod győzni egy idő után. A harmadik, negyedik nap magasságában már kezd magára találni a Mérleg, akkor pedig élvezni kezdi a helyzetet. Ha átlendült a holtponton, akkor szinte bármire rávehető, hajlandó szórakozni, ám légy résen, mert a nagyon vonzó Mérleg hajlamos kínos kalandokba keveredni! A legjobb, ha a nyaralás idején egy percre sem hagyod magára! Ugyanakkor ne tervezd meg előre a programokat, mert úgy is a Mérleg pillanatnyi hangulata dönti el, hogy mit fogtok csinálni. Az útra feltétlenül vigyél magaddal magnézium tablettát és egy Meditációk válság esetére című könyvet!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Napi horoszkóp január 14. kedd – Izgalmasan indul a hét, de van egy rossz...

Skorpió

Nagyon sajnálunk, ha Skorpióval mész nyaralni, mert ez a csillagjegy nagyszerűen manipulálja az embereket és az eseményeket. Meghallgatja, hogy mit szeretnél, de nem különösebben érdekli. A Skorpió nő „bezzeg” alapon választ úti célt. Ha például Szabóék Krétán vannak, akkor ő nem mehet csak a Balatonhoz. Ha nem akarsz Krétára utazni, pénzed sincs rá, akkor jöhet a varázslat, mert a Skorpió el fogja érni, hogy 1-2 hét múlva sírva könyörögj, hogy Krétára mehess vele. Ha kell, hajlandó leszel eladósodni az úti cél kedvéért, a hiteltörlesztésbe pedig ne is számíts a Skorpióra! Ha marad is némi apród, akkor észre sem fogod venni, hogy a Skorpió azt is kivarázsolja belőled. Ha mégis kitartóan ellenzed a krétai nyaralást, akkor a legjobb barátodat fogja rábeszélni, ugyanis biztos, hogy olyan útitársat fog választani, aki miatt szenvedhetsz. Ugyanakkor a Skorpió nő imponáló partner. Őt látva, mindenki téged fog irigyelni. A csáberejét nem rejti el, flörtöl, pipiskedik, affektál, és az sem érdekli, ha eközben ott vagy mellette. A Skorpió nő alapszabálya, hogy engedd csábítani, de te rá se merj nézni más nőre, mert különben véged! A nyaralásra vigyél magaddal sebkezelő gélt, és bármikor beváltható retúr jegyet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Nyilas

A legszórakoztatóbb útitárs. A Nyilas nő mellett rengeteg kalandban lesz részed, ám a romantikát és a csendes helyen időzést felejtsd el, mert ilyenekre nem vevő! A Nyilas esetében szükséged lesz az anyáskodó, atyáskodó énedre, mert ez a csillagjegy türelmet és különleges hozzáállást igényel. A Nyilas sehova sem érkezik meg időben, utálja, ha mások akarják beosztani az idejét, ezért a lehető leglazább időbeosztásra készülj! Ha július 8-ra szervezed az utat, akkor 12-ig eltűnik, majd 13-án felhív az ország másik végéből, hogy kérdőre vonjon, hogy hol vagy, nem erről volt szó. A Nyilas igazságérzete folyton a memóriája rovására megy. Ha külföldre mentek, akkor először az útlevelét, aztán a repülőjegyet hagyja otthon. Esetében 2-3 emberre elegendő költőpénzzel készülj, mert a sajátját már az első napon elkölti haszontalan és ártalmas dolgokra. A Nyilas mindent szabadon szeretne felfedezni, imád új barátságokat kötni, emiatt lehetséges, hogy már a második napon szem elől téveszted, ám ne hívd a rendőrséget, mert napok, hetek múlva biztos felhív, hogy megkérdezze mi újság, hol vagy, nem erről volt szó. Mindenképpen vigyél magaddal nyomkövetőt, kedélyjavítót és idegcsillapító teakeveréket, ha Nyilassal mész nyaralni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: