8. hely – a Bak

A Baknak nincs szüksége olyan elismerésre, rangra, mint „az ideális nő”. Ezen kívül nem is igazán érti, mire jók ezek, talán azért, mert ezek a nők enélkül is nagyszerűen eléldegélnek. A Bak még az otthoni körülmények között, összekócolódott hajjal is szépségkirálynőnek hiszi magát, viszont ha akarná, meghódíthatná a világot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7. hely – a Bika

A Bika állatövi jegyben született nők nagyon szeretik a különböző ruhákat és más tipikusan női dolgokat. Emellett a Bika egy hihetetlen színésznő is: egyszer sértődötten duzzog, máskor pedig ártatlan őzike módjára pislog, vagy akár a megközelíthetetlen szépség szerepében tetszeleg. De időről időre előviláglik erős, férfias jelleme, ami miatt igencsak messze kerül az ideális nő pozíciójától.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 18. – Lehet, hogy ma szeszélyes kedvedben leszel...

6. hely – a Vízöntő

Egy Vízöntő mindig mindenki tetszését elnyeri okosságával, szépségével. Csak egy nagy probléma van, tudniillik a Vízöntő nem igazán szereti, ha valakit szeretnie kell. Ezek a nők örömmel lesznek csak a barátaid, ezért nem lehetnek ideális nők sosem a Vízöntők.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. hely – a Rák

A Rák állatövi jegyben született nők nagyon közel vannak a tökéleteshez, ördögien szépek, okosak, és gondoskodóak. A gond az, hogy túlságosan nagy szerepet tölt be életükben a gondoskodó anya szerep, így az életük többi aspektusára sokkal kevesebb figyelmet fordítanak, gyakran meg is feledkeznek róla.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: