Vízöntő

Mindaz, ami a bak csillagjegyében csak sejtetni engedte a kezdetet, a vízöntő jegyében változásnak indul.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lassan erősödik a Nap, bár még gyenge, de már érezhető a hatása. Hamarosan véget ér a teljes ciklus, és kezdődhet elölről a vándorlás.

Szerelmi horoszkóp: ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

A vízöntő hullám-jelképei is részben onnan erednek, hogy ebben az időszakban már gyakran megindul az olvadás.

Azonban a vízöntők még mindig inkább agondolkodást szimbolizálják, a „lassú víz, partot mos” alapelv szerint élnek, és nem túlságosan tettre készek.

Ezen nem is nagyon kell csodálkozni, ha arra gondolunk, hogy január és február között még mennyire gyengének érezzük a Napot.

Bika

A bikák a naptól leginkább az élet élvezetét, a gazdagság, anyagi stabilitás iránti igényt kapták.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bár mindig két lábbal állnak a földön, és megbízhatóak, azért a bikák hónapjában is nagy szerep jut a Napnak, hiszen kezd kibontakozni, erősödni a tavasz: az általa közvetített tulajdonságok is előtérbe kerülnek.

A bikák emiatt jellemző módon kedélyessé, jó kedvűvé válnak, szeretteik számára szívesen adakoznak.

Azonban, ahogy elhagyja a Nap a jegyüket, visszatér földhözragadt énük: általánosságban véve lassúak, makacsok és ismét rugalmatlanok lesznek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: