Alaposan felforgatják a csillagjegyek életét a bolygók.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-05 - A mai napnak már a reggele is kalandosnak ígérkezik, amikor is az izgalmaktól szinte csak úgy kipattanhat a szeme...

Valakinek ígéretet tett e hétvégi programjára vonatkozóan, de legszívesebben már visszatáncolna belőle. Ne akarja mégsem kivonni magát, mert nagyon megbánná, ha így tenne! A közösségi élmény is elég ok lehet már önmagában is, de van valami plusz is még, amivel ez a mai este szolgálhat az ön számára. Egy kaland, ami azonban nem puszta kaland. Tanulság és örök emlék is lehet egyben.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Hold ma az ön jegyén halad át: hatására olyan kényes érzések keríthetik hatalmába, melyet nem szabadna elfojtania. Végre ki kellene mondania azt is, ha szerelmes. Azt is, ha neheztel valakire. A mélyben őrzött sértések idővel túl nagyra dagadhatnak, ami esetleg végül már kezelhetetlenné teszi az érzéseket. Ha kis adagokban mondja ki, akkor úrrá is tud lenni rajtuk. És akár el is feledheti.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: