Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minél előbb meghoz egy nehéz döntést, annál előbb kezdhet hozzá a megvalósításához. Ha pedig még nem tudja, miként is kezdjen hozzá, az elkövetkező napok, pontosabban a hétvégi éjszakák sugallatos álmokat adhatnak önnek. Nem kell persze mindent szó szerint értelmeznie, de az sem kizárt. A szürreális álmok azonban bizonyosan inkább metaforikusan, átvitt értelemben értendők és értelmezendők.

Hétvégi horoszkóp, 2023. május 26-28.: A Kos szerelme házasságra vágyik, az Ikrek előre megérzi az eseményeket

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nehéz most önnek a realitások talaján maradni, mert folyamatosan el akar szállni. Sziporkázóbbnál sziporkázóbb ötletei támadhatnak, de ne lombozza le, ha nem mindenki osztozik az ön lelkesedésében. Vannak azonban bizonyos konzervatív erők, melyek, bár visszahúzónak tűnhetnek első pillantásra, valójában éppen segíthetik önt abban, hogy megvalósítsa nagy álmait. Ilyen lehet a házastársa is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: