Rák: Amikor kitárják a szívüket és közömbösen hallgatják

A Rákok nem félnek kifejezni az érzelmeiket - ujjukon viselik a szívüket. Nincs szükség egy partnerre, hogy olya nyitott legyen mint amilyen szokott lenni általában, de szüksége van valakire, aki képes valamilyen módon kommunikálni az érzéseiről. Annak ellenére, hogy milyen “jók” a kilátások, a rák tudja, hogy a dolognak vége van, amikor kiönti szívét, lelkét, és a másik ember úgy viselkedik, hogy nem igazán érdekli őt - a kapcsolat nem fog messzire jutni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán: Amikor partnerük folyamatosan kritizálja őket

Amikor egy Oroszlán úgy dönt, hogy kapcsolatba lép, akkor már tisztába van az értékeivel és hogy milyen bánásmódon érdemel meg. Felismerik azt is, milyen értékes a partnerük, és várakozással tekintenek a kölcsönösen támogató kapcsolat kialakítására. Annak ellenére hogy tudja, hogy vannak hibái, és alkalmanként konstruktív kritikára van szüksége, ha partnere folyamatosan próbálja degradálni őt, vagy folyamatosan azt mondja hogy mit csinál rosszul, akkor sokáig nem tudják fenntartani a kapcsolatot. Tudják hogy a kapcsolat véget ér, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a partnerének nem áll érdekében hogy valaha is építse azt, csak rombolásra van hajlama.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-11

Szűz: Amikor partnere nem hallgatja meg

A Szűznek eltart egy darabig, hogy megnyissa a szívét és elméjét valakinek, tehát ha ezt megteszik, ez nem apró dolog. Nagyon nagy segítséget nyújtanak a másik személynek, hogy jobbá váljanak, mindenben segítenek nekik. Egy részük azt mutatja meg, hogy törődnek másokkal, ha figyelmet fordítanak rá és tanácsokat ad neki ha szükséges, de ha a partnere nem értékeli az erőfeszítéseit és elhanyagolja, az bizony nagyon bántja őt. Végül a Szűz úgy fog dönteni, hogy visszahúzódik és megszünteti a kapcsolatot, mert nyilvánvalóan nincs értelme, ha nem hallgatják meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: