1. Kos

Erős természeted, határozott karaktered szinte egyedülálló. Kommunikatív vagy, majdnem mindig úton, örök mozgásban és aktivitásban, azt a benyomást kelted, hogy pontosan tudod mit akarsz elérni az életben. De valójában nem minden esetben van ez így. A határozottságod és erősséged tulajdonképpen egy igen érzékeny és sebezhető egyéniséget takar. Rettegsz a kudarctól, de annál inkább az egyedülléttől. Szükséged van támaszra és biztonságra, még ha nem is mutatod. Szigorúnak és önállónak adod magad, mert inkább azt akarod, hogy tiszteljenek és tartsanak tőled, minthogy bizonytalanságot és érzékenységet mutass.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Bika

Bármelyik percben kész vagy feláldozni magad mások jólétéért. Ellenben szükséged van jótállásra és biztonságra. Mindennél jobban védelmezed magad a kudarctól, és azért küzdesz, hogy jó hírnevet építs magad köré. A személyiséged legmélyén azonban sok ambíciót és taktikusságot rejtegetsz. Sokszor teszed magad, hogy nem tudsz valamit, csak hogy felmérj másokat. A saját kényelmed mindennél fontosabb, és foggal-körömmel küzdesz az érdekeidért. A szerelemben birtokló vagy, és hajlamos vagy másokat hibáztatni a konfliktushelyzetekben. Ugyanakkor ügyesen el tudsz bújni a sebezhetőség maszkja mögé is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-05 - A mai napnak már a reggele is kalandosnak ígérkezik, amikor is az izgalmaktól szinte csak úgy kipattanhat a szeme...

3. Ikrek

Rendkívül aktív és lelkes személyiség vagy, aki egyszerre több dolgot is képes elvégezni. Nem rettegsz az ismeretlentől, épp ellenkezőleg: a kíváncsiságod egy másik alapvonása a jellemednek. Viszont, a csillagjegyed kettősségéből adódóan, van egy bizonytalan és kontrasztos oldalad is. Szeretsz nyerni még akkor is, ha szabotálnod kell. A rejtett arcod pedig sokszor felfedi a felületességed. Egyes helyzetekben megfeledkezel a diplomáciáról, és csalafintasággal, színjátékkal szerzed meg amit akarsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: