4. Rák

A csillagok állásából, diszkrét, érzékeny és könnyen meghatódó személyiség vagy. Ahányszor csak lehet, meglapulsz az ártatlanság maszkja alatt, mégha nem is mindig vagy teljesen vétekmentes. A másik oldalad azonban erős egoizmust és önfejűséget takar. Vasakarattal tartasz ki a céljaid és érdekeid mellett, és nem ismersz gátakat, ha el szeretnél érni valamit. Ha kell, áldozatként mutatod be magad, hogy hass másokra, így könnyen manipulálod a körülötted lévőket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Oroszlán

Azon jegyek egyike vagy, aki mindent megadna azért, hogy örökké a figyelem középpontjában legyen. Született vezető vagy, arra születtél, hogy irányíts és hogy megfigyeld, ki milyen mértékben hallgat rád. Az akaraterőd az erősséged, ami ugyanakkor egy hatalmas fekete pontja is a jellemednek. Sokszor túlreagálsz dolgokat, és szereted úgy megmutatni magad, mint aki mindent jobban tud. Ezért sokan nem értenek veled egyet, és ellened szegülnek. Azonban, a lelked mélyén nem vagy ennyire radikális. Rettegsz a kudarctól, az egyedülléttől – ezért is szereted megőrizni magad a figyelem középpontjában. A diszkréció helyett inkább dicsekvő típus vagy.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp - 2021 január 11-17-ig:  Hihetetlenül népszerű leszel ezen a héten...

6. Szűz

Kiválóan tudod kontrollálni az érzelmeidet. A gondolkodásod rendszerezett és világos, de mindent előre meg kell tervezned. Nem tűröd a bizonytalanságot, és számtalanszor teszteled a barátaidat is. A félelmeid inkább a saját erődbe, képességeidbe vetett bizalmaddal kapcsolatosak. Nem szeretnél csalódást sem okozni. A másik oldalad azonban azt szeretné, hogy mindig a figyelem középpontjában légy. Annak ellenére, hogy visszahúzódó személyként adod magad, elvárod, hogy elismerjenek és dicsérjenek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: