7. Mérleg

Finom művészi érzékkel ruházott fel téged a sors. Mindig bájos és kedves lévén, meg tudod választani az alkalomhoz illő ideális megjelenést és viselkedést. Általában nyugodt és barátságos vagy, kiváló tanácsokkal szolgálsz, ugyanakkor csípős véleményt is tudsz mondani. Valójában igen fontos számodra a kritika és az arculat. A lehengerlő mosolyod sokszor képes szomorúságot takarni. A másik oldalad tehát nem mindig olyan vidám, mint amilyennek látszik. Félsz kitárni teljesen a szíved mások előtt, és sokszor emészt a bizonytalanság és a határozatlanság.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. Skorpió

Visszahúzódó és megfontolt személyiség vagy. Nem engedsz be akárkit a magánéletedbe, inkább szereted rejtélyes burokba vonni magad. Azt mondod, nem érdekel mások véleménye. De az igazság az, hogy igenis sokat adsz mások meglátására, és a negatív vélemények eléggé megviselnek. Nehezen teszed túl magad a csalódásokon, még ha az arcodon semmi nyoma a megbánásnak. Valójában bizonytalan és félős jellemű vagy, legbelül pedig iszonyú vívódásokon mész keresztül, ha nem értékelnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme a leggyakoribb hazugságok, amiket a csillagjegyektől hallhatsz

9. Nyilas

Egy távoli ideált hajhászol. Egy jobb, helyesebb és rendezettebb világról álmodsz. És mivel ez nem adatik meg, nehezen alkalmazkodsz a valósághoz. Kedveled az egyszerűséget és a harmóniát. Annak ellenére, hogy a fejedben már berögzült egy-két alapelv az életeddel kapcsolatban, nem mindig sikerül azokat követned. A másik oldalad meggondolatlan és kevésbé taktikus egyéniséget takar. A környezetedben lévők példaképe akarsz lenni, de valójában tudod, hogy a jellemed messze sem tökéletes.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: