Kos

A Kos jegyű emberek imádják a szabadságot, ezen kívül pedig rendkívül extrovertáltak és nyitottak, ezért imádják, ha sokan körül veszik őket a hétköznapokban is. Emiatt viszont egyáltalán nem jönnek ki jól hosszú távon azokkal, akik ennek ellenkezőjét szeretik: ha például egy introvertált típussal hozza össze az élet, szinte biztos, hogy rövid távú lesz a viszonyuk, mindegy, mekkora a vonzalom. Ezért is van az, hogy egy Rák vagy Bak jegyű személlyel sosem alkot jó párost a Kos, hiszen egyáltalán nem ugyanarra vágynak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma könnyen megpillanthat valakit, aki, akár akarata ellenére is, egyszerûen hihetetlen hatással lehet önre. Bizsergés és forró vér, elhomályosuló tekintet... Ismerõs, kedves Bak? Igen! Talán szerelem, talán valami más, az idõ el fogja dönteni, ön csak kapjon az alkalmon!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Mérleg

Mérlegként szereted a biztonságot, inkább mindent átgondolsz ezerszer, és törekszel arra, hogy tökéletesen végezd el a munkáidat, a személyes életedben pedig mindig harmonikusnak kell lennie. Úgy érezheted egy Rák jegyű személy mellett, hogy két különböző módon gondolkodtok a világról. Ő is érzékeny és törekszik az egyensúlyra, de ezt annyira más módon teszi, hogy a konfliktusaitok folyamatosak lennének. A legkevésbé kompatibilis egy Bika jegyű személlyel lennél; ő ugyanis a gyors megállapodás, kivárás és nyugalom képviselője. Nem lenne partner céljaid elérésében, inkább visszarántana, mint előre vinne egy vele való kapcsolat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma egy remek napnak néz elébe kedves Bika, ugyanis az egész nap folyamán nagy eséllyel sikerülhet tartania magát tervéhez, s idõbeosztás szempontjából is sikerül beállítania a legoptimálisabb korlátokat. Igyekezzen azonban, a kezdeti sikereken nem annyira felbuzdulva nekilátni a továbbiaknak, hogy azokat itt-ott elnagyolja a lendület hevében, mert akkor még sok pluszmunkát okozhat a hibák javítgatása. Tartsa az egyenletes tempót, akkor kiváló eredményeket mutathat fel ma! Csak így tovább!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Neked mi a csillagjegyed? Az asztrológus szerint ezek a karmikus változások várnak rád 2019-ben!

Neked mi a csillagjegyed? Az asztrológus szerint ezek a karmikus változások várnak rád 2019-ben!

A változások a legtöbb ember számára elrettentőek, azonban, ha pozitívan állunk hozzá a dolgokhoz, láthatjuk, hogy minden fejlődés alapja a változás. Fogadjuk nyitott szívvel az életünkben bekövetkező változásokat.

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Független típus vagy, aki nem csípi, ha mások irányítani akarják, mindemellett pedig azt szereted, ha igazad van. Emiatt sokszor azt sem vallod be, ha tévedsz, hanem igyekszel megmagyarázni a dolgokat. Emiatt lennél rossz párosítás egy Oroszlán jeggyel, aki a középpontban akar állni, és a saját igazát szeretné érvényesíteni. Hiába van meg kezdetben az erőteljes vonzalom, a konfliktusok olyan gyakoriak lennének, hogy előbb-utóbb mindenképpen szakítanátok. Azonban nem ritka, hogy a különválást követően adtok még egy esélyt egymásnak, de mindig ugyanaz a vége a dolognak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: