Kos

A Kos jegyű emberek imádják a szabadságot, ezen kívül pedig rendkívül extrovertáltak és nyitottak, ezért imádják, ha sokan körül veszik őket a hétköznapokban is. Emiatt viszont egyáltalán nem jönnek ki jól hosszú távon azokkal, akik ennek ellenkezőjét szeretik: ha például egy introvertált típussal hozza össze az élet, szinte biztos, hogy rövid távú lesz a viszonyuk, mindegy, mekkora a vonzalom. Ezért is van az, hogy egy Rák vagy Bak jegyű személlyel sosem alkot jó párost a Kos, hiszen egyáltalán nem ugyanarra vágynak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-25)

Ma néhány igencsak furcsa, új emberrel ismerkedhet meg, akik, annak ellenére, hogy kissé újszerû elveket vallanak, nagyon is szimpatikusnak bizonyulhatnak önnek. Ha így áll a helyzet, ne restelljen kicsit jobban megismerkedni velük, ugyanis könnyen lehet ez akár egy hosszútávú, jó barátság kezdete is! Ne próbáljon azonban elsõre bevágódni náluk, legyen inkább az õszinteség a legnagyobb erénye, ugyanis az, az egy, amivel most nem vallhat kudarcot!

Mérleg

Mérlegként szereted a biztonságot, inkább mindent átgondolsz ezerszer, és törekszel arra, hogy tökéletesen végezd el a munkáidat, a személyes életedben pedig mindig harmonikusnak kell lennie. Úgy érezheted egy Rák jegyű személy mellett, hogy két különböző módon gondolkodtok a világról. Ő is érzékeny és törekszik az egyensúlyra, de ezt annyira más módon teszi, hogy a konfliktusaitok folyamatosak lennének. A legkevésbé kompatibilis egy Bika jegyű személlyel lennél; ő ugyanis a gyors megállapodás, kivárás és nyugalom képviselője. Nem lenne partner céljaid elérésében, inkább visszarántana, mint előre vinne egy vele való kapcsolat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-25)

Könnyen lehet, hogy a mai napon a spiritualitás, vagy éppen a psziché kerül a középpontba, kedves Bika. Mindez azért is esedékes lehet, mert mostanában egyre inkább foglalkoztathatja egy olyan kérdés, amire a józanész és logika keretein belül, valahogy sehogy sem találhatja a választ. Megoldás lehet, ha ilyen esetben önmaga, vagy mások intuícióira próbál hagyatkozni, hiszen, ha valamire nincs ésszerû magyarázat hosszú idõ után sem, az nem azt jelenti okvetlenül, hogy nincs jó válasz, hanem inkább azt, hogy a megoldás, ha van, akkor csakis más területeken keresendõ.

Szerdai Horoszkóp 2020-07-29

Vízöntő

Független típus vagy, aki nem csípi, ha mások irányítani akarják, mindemellett pedig azt szereted, ha igazad van. Emiatt sokszor azt sem vallod be, ha tévedsz, hanem igyekszel megmagyarázni a dolgokat. Emiatt lennél rossz párosítás egy Oroszlán jeggyel, aki a középpontban akar állni, és a saját igazát szeretné érvényesíteni. Hiába van meg kezdetben az erőteljes vonzalom, a konfliktusok olyan gyakoriak lennének, hogy előbb-utóbb mindenképpen szakítanátok. Azonban nem ritka, hogy a különválást követően adtok még egy esélyt egymásnak, de mindig ugyanaz a vége a dolognak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-25)

Ma mind baráti kapcsolatainak ápolása, mind pedig a társasági élet jelentõs idõtöbbletet igényelhetnek a mai napjából, ám hosszútávon mindenképpen megéri a befektetés, higgye el! Annál is inkább igaz lehet ez, mivel ön is mostanában egyre inkább érezheti a szociális kapcsolatai meglazulását és az elszigetelõdését tágabb környezetétõl, valamint azt is, hogy e káros folyamatokat meg kell állítani. Itt a nagy nap kedves Vízöntõ, ugyanis ehhez remek szellemi és érzelmi körülményeket ígérnek most a csillagok!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: