Kos

A Kos jegyű emberek imádják a szabadságot, ezen kívül pedig rendkívül extrovertáltak és nyitottak, ezért imádják, ha sokan körül veszik őket a hétköznapokban is. Emiatt viszont egyáltalán nem jönnek ki jól hosszú távon azokkal, akik ennek ellenkezőjét szeretik: ha például egy introvertált típussal hozza össze az élet, szinte biztos, hogy rövid távú lesz a viszonyuk, mindegy, mekkora a vonzalom. Ezért is van az, hogy egy Rák vagy Bak jegyű személlyel sosem alkot jó párost a Kos, hiszen egyáltalán nem ugyanarra vágynak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Mérlegként szereted a biztonságot, inkább mindent átgondolsz ezerszer, és törekszel arra, hogy tökéletesen végezd el a munkáidat, a személyes életedben pedig mindig harmonikusnak kell lennie. Úgy érezheted egy Rák jegyű személy mellett, hogy két különböző módon gondolkodtok a világról. Ő is érzékeny és törekszik az egyensúlyra, de ezt annyira más módon teszi, hogy a konfliktusaitok folyamatosak lennének. A legkevésbé kompatibilis egy Bika jegyű személlyel lennél; ő ugyanis a gyors megállapodás, kivárás és nyugalom képviselője. Nem lenne partner céljaid elérésében, inkább visszarántana, mint előre vinne egy vele való kapcsolat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7 jele annak, hogy spirituális küldetésed van a bolygón!

Vízöntő

Független típus vagy, aki nem csípi, ha mások irányítani akarják, mindemellett pedig azt szereted, ha igazad van. Emiatt sokszor azt sem vallod be, ha tévedsz, hanem igyekszel megmagyarázni a dolgokat. Emiatt lennél rossz párosítás egy Oroszlán jeggyel, aki a középpontban akar állni, és a saját igazát szeretné érvényesíteni. Hiába van meg kezdetben az erőteljes vonzalom, a konfliktusok olyan gyakoriak lennének, hogy előbb-utóbb mindenképpen szakítanátok. Azonban nem ritka, hogy a különválást követően adtok még egy esélyt egymásnak, de mindig ugyanaz a vége a dolognak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: