Skorpió

A Skorpió jegyű emberek köztudottan nagyon szenvedélyesek, karakán személyiségűek, és nem maradnak csöndben, ha valamivel nem értenek egyet. Emiatt viszont hosszabb távon nem működne a kapcsolatod egy Bikával, hiszen egymás ellentétei vagytok. Kezdetben úgy tűnhet, hogy minden szuper, és a te szenvedélyed átsugárzik rá is, azonban a rózsaszín köd csillapodása után előtérbe kerülnének a problémák, amiken csak nehezen tudnátok dűlőre jutni. Jobb, ha egy kevésbé extrovertált, ám szenvedélyes típussal ismerkedsz össze.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Mostanában lehet, hogy egy kicsit túlvállalta magát, kedves Skorpió, ezért stresszesnek érezheti napját. Lehet, hogy kevés idõ alatt akar sok mindennel végezni, de tudnia kell, hogy, ha kimeríti magát, akkor biztosan nem fog végezni semmivel sem. Vegye lajstromba a teendõket, s kezdje a legegyszerûbben elvégezhetõvel és semmiképp se rágja magát, ha egy nap alatt nem végez mindennel. Lesz nap holnap is.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Nyilas

Nagyon lelkes típus vagy, és imádsz belevágni új projektekbe, épp ezért nem jó választás számodra egy Halak jegyű személy, aki inkább csak álmodozik a cselekvés helyett. Szintén rossz ötlet egy Ikrekkel összejönnöd, mert bár a kapcsolatotok kimondottan izgalmas és intenzív lenne, hosszabb távon nem tudnátok együtt működni. Eltérő terveitek vannak a jövőre nézve, és makacsságotok miatt nem akarná egyikőtök sem feladni az álmait. Emiatt folyton arra akarnátok kényszeríteni egymást, hogy a másik alkalmazkodjon, ami persze nem történik meg, csak még több vitát szítana.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

A mai napon úgy érezheti, mintha elhagyta volna minden ereje és kreativitása. Minden nehézség ellenére, próbálja meg kitartóan folytatni tevékenységét, még akkor is, ha úgy érzi, csak vánszorogva halad feladataival, mert fontos lehet mindenképpen végeznie azzal, amit most csinál. Kitartás és hidegvér, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Íme, az okok – Ezért nem tudsz kijönni egyes csillagjegyekkel

Íme, az okok – Ezért nem tudsz kijönni egyes csillagjegyekkel

Íme, azok a csillagjegyek, amelyekkel soha nem fogsz jó párost alkotni és azt is eláruljuk, hogy miért. Ezt jelentik számodra.

Cikkajánló Tovább olvasom

Oroszlán

Imádod a nagyobb társaságokat, és szeretsz a középpontban lenni, hiszen igazi extrovertált típus vagy, aki a figyelem hiánya miatt érzi magát igazán rosszul. Épp ezért nem jó választás számodra egy Skorpió, hiszen egy ennyire szenvedélyes és erőteljes jegy mellett folyton elnyomva éreznéd magad; sőt, azt gondolnád, muszáj versenyezned vele, ezért nem is tudnál őszintén örülni a sikereinek. Ugyancsak nem a legjobb ötlet, ha egy Vízöntő jegyű személlyel alkotsz párt; ő ugyanis rendkívül független, és nehezen beszél az érzéseiről, ami rengeteg konfliktust hozna idővel a hétköznapjaitokba.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

A mai nap hatalmas lehetõségeket hordozhat magában, legalább is a karrier, az anyagiak terén. Ez rendkívül felajzhatja eme kiváló üzleti, illetõleg pénzügyi érzékkel rendelkezõ jegy képviselõit, s, így valósággal villoghatnak szakterületükön! Ez másokból ugyanakkor meglehetõs irigységet válthat ki, e miatt azonban semmiképp se legyen lelkiismeret furdalása, hiszen nem követett el semmi rosszat azzal, hogy nagyot lendített a dolgokon, így nehogy már önnek keljen elnézést kérnie, hogy jó valamiben! Aki így gondolja, az szûk látókörû és, mondjuk ki, buta!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!