Skorpió

A Skorpió jegyű emberek köztudottan nagyon szenvedélyesek, karakán személyiségűek, és nem maradnak csöndben, ha valamivel nem értenek egyet. Emiatt viszont hosszabb távon nem működne a kapcsolatod egy Bikával, hiszen egymás ellentétei vagytok. Kezdetben úgy tűnhet, hogy minden szuper, és a te szenvedélyed átsugárzik rá is, azonban a rózsaszín köd csillapodása után előtérbe kerülnének a problémák, amiken csak nehezen tudnátok dűlőre jutni. Jobb, ha egy kevésbé extrovertált, ám szenvedélyes típussal ismerkedsz össze.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Nagyon lelkes típus vagy, és imádsz belevágni új projektekbe, épp ezért nem jó választás számodra egy Halak jegyű személy, aki inkább csak álmodozik a cselekvés helyett. Szintén rossz ötlet egy Ikrekkel összejönnöd, mert bár a kapcsolatotok kimondottan izgalmas és intenzív lenne, hosszabb távon nem tudnátok együtt működni. Eltérő terveitek vannak a jövőre nézve, és makacsságotok miatt nem akarná egyikőtök sem feladni az álmait. Emiatt folyton arra akarnátok kényszeríteni egymást, hogy a másik alkalmazkodjon, ami persze nem történik meg, csak még több vitát szítana.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-09-16

Oroszlán

Imádod a nagyobb társaságokat, és szeretsz a középpontban lenni, hiszen igazi extrovertált típus vagy, aki a figyelem hiánya miatt érzi magát igazán rosszul. Épp ezért nem jó választás számodra egy Skorpió, hiszen egy ennyire szenvedélyes és erőteljes jegy mellett folyton elnyomva éreznéd magad; sőt, azt gondolnád, muszáj versenyezned vele, ezért nem is tudnál őszintén örülni a sikereinek. Ugyancsak nem a legjobb ötlet, ha egy Vízöntő jegyű személlyel alkotsz párt; ő ugyanis rendkívül független, és nehezen beszél az érzéseiről, ami rengeteg konfliktust hozna idővel a hétköznapjaitokba.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: