Rák

Rák jegyűként jellemző rád, hogy nyitott vagy az emberekkel szemben, szeretsz segíteni, és könnyen kifejezed az érzéseidet is mások felé. A párkapcsolataidban is őszinte vagy, és fontos számodra a szeretet kimutatása; épp ezért nem jó ötlet, hogy egy Bakkal jöjj össze. Ez a jegy ugyanis nehezen fejezi ki magát, ezért sokszor érezheted azt mellette, hogy nem őszinték az érzései. Hiába adsz neki egy esélyt, sajnos nem működnek zökkenőmentesen közöttetek a dolgok, és emiatt a szakítás szinte előre megjósolható.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma akár több területen is konfrontálódhat másokkal, ami, bár kívülrõl nézve csekélységnek tûnik, mégis belül mélyen megérintheti. Ne stresszelje, vagy izgulja túl azonban a dolgot. El kell fogadnia, hogy bizony, az életben gyakran találkozhat olyan emberekkel, véleményekkel, helyzetekkel még, amikor képtelen lesz irányítani az eseményeket, s végül, mások érzéketlenségébõl fakadóan, sérüléseket szenvedhet. Szükséges lenne ezért, némi öntréning keretein belül, ha néha megkeményítve szívét, kicsit visszavágna másoknak, hogy azok vegyék már észre magukat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Szeretsz utazni, nyitott vagy a nagyvilág csodáira, és rendkívül kíváncsi természeted van - attól eltekintve, hogy minden csak rövid ideig tartja fenn az érdeklődésedet. A Nyilas jegyű emberek is hasonló típusúak, imádják a kalandokat, és szeretik az intelligens beszélgetéseket, ám hiába vannak közös vonásaitok, párkapcsolatban egyszerűen nem tudtok együtt működni. Mindketten makacsok vagytok, és közösen nehezen tudtok döntést hozni, ami sok vitához vezet. Barátként jól kijössz ezzel a jeggyel, szupereket tudtok beszélgetni, de szerelmi kapcsolatként nem működnének köztetek a dolgok.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma, néhány kellemetlen alak miatt, veszélybe kerülhet mindaz, amit érzelmileg sikerült felépítenie magában. Ne hagyja, hogy inzultálják, kedves Nyilas! Az érzelmek kontrollálása nem egyenlõ az elnyomásukkal. Éljen és viselkedjen szenvedélyesen, hisz ön így ép és egész!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-12 - Meglehet, hogy ma kénytelen lesz elengedni bizonyos dolgokat...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-12 - Meglehet, hogy ma kénytelen lesz elengedni bizonyos dolgokat...

Meglehet, hogy ma azt érzi, kicsit több romantikára és szerelemes összebújásra lenne szüksége, de fõleg arra, hogy kedvese csakis önre élezze ki figyelmét.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bak

Te nem vagy az a típus, aki előszeretettel beszél az érzéseiről; inkább szereted megtartani magadnak őket, mert félsz attól, hogy sebezhetővé válsz. Emiatt viszont egy Rák jegyű személlyel szinte kizárt, hogy működőképes legyen a párkapcsolatod. Ő ugyanis igényli ezeket a mélyebb, érzelmesebb beszélgetéseket, aminek hiányában túl sok konfliktusra kerülne sor közöttetek. Szintén nem jó ötlet Mérleg jegyűekkel ismerkedned, mert nagyon eltérő nézeteket vallotok, amit nem tudnátok egyensúlyba hozni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Nem igazán kedveli az állandóságot, kedves Bak, de egy ideje, mintha mozdulatlanul, egy helyben topogna. Persze önnek is jól esett egy kicsit kifújni magát és pihenni néhány napot, de ez már túl sok. Kell valami kihívás, valami, ami felrázza a megszokott rutinból. Mozduljon ki egy kicsit, de ne csak a közeli parkba, inkább egy hosszabb útra, ahol éri néhány új impulzus.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: