Ikrek gyerek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő a született örökmozgó, csacsogó, fegyelemre szinte képtelen kisgyerek, akit csak és kizárólag szeretettel lehet nevelni. Nem szereti a rendet, a fegyelmet, a szabályokat és a csendet.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-04

Be nem áll a kis szája, és akkor is kérdez, ha válaszol. Kíváncsisága kiapadhatatlan, mindenről mindent tudni szeretne. Nagyon kedveli a felnőttek társaságát, szívesen hallgatja az ő világukról szóló beszámolókat. A játékait, és – néhány kivételtől eltekintve – szinte minden programot hamar megun, mivel a kitartás nem tatozik a legjellemzőbb tulajdonságai közé. Sok játékot egyszerre szeret játszani: egy kicsit itt, egy kicsit ott, és bár a legtöbb szülő ezt talán meg sem érti, ő mégis élvezi a “mindennel egy kis időt játszom, majd abbahagyom” című tevékenységét. Nagyon okos, intelligens és rendkívül gyorsan tanul. Az Ikrek gyermekek tanulnak meg elsőként beszélni, hiszen a Merkúrnak köszönhetően nagy szükségük van a kommunikációra, hogy minél gyorsabban és könnyebben kifejezhessék magukat. Azzal segíthetjük elő a fejlődését, ha megtanítjuk az alaposságra és az állhatatosságra. Mivel mindenben szívesen részt vesz, rajzolhatunk, festhetünk, építhetünk vele, s a játék során ő maga is megtapasztalhatja, milyen szép egy türelmesen, alaposan megrajzolt kép. Dícsérjük meg mindig a munkáját és biztassuk arra, hogy amibe belefogott, azt ne hagyja félbe. Ha tervünk nem válik be, akkor se csüggedjünk, hiszen az Ikrek gyermek ilyen: egyszerre több dologgal szeret foglalkozni, ami nem is baj, és a későbbiekben úgyis rájön, hogy vannak dolgok, amiket – ha tetszik, ha nem – be kell olykor fejeznünk. Az óvodában ő a mókamester, humora és kedvessége miatt az óvónénik kedvence. Minden mókában benne van, szívesen fellép az ünnepségeken, és minden kisgyerek az ő barátja szeretne lenni. Könnyen barátkozik, csacsog, nevetgél és mindenkivel örömmel játszik. Az iskolában ő a legokosabb, legjobb képességű gyerek, ám mivel a fegyelmezést és az egy helyben ülést nehezen viseli, nem biztos, hogy ő a legjobb tanuló is. Sok barátja van, gyorsan tanul, nyelvérzéke kiváló. Mindig kitalál valami igazán jó dolgot, kreatív ötleteivel kitűnik a többiek közül. Igazi könvmoly, de csak olyan könyveket olvas szívesen, ami érdekli – tehát nem a kötelező olvasmányokat. Könnyen felületes lehet a tudása is – ám ezt intellektuális képességeinek hála, rajta kívül nem sokan tudják. Az Ikrek kevés embert és tevékenységet nem un, ezért problémái akadhatnak az iskolában, és később, majd felnőtt korában – kiváltképp, ha nem olyan munkát talál magának, ahol újra és újra érdekes információkra tehet szert. Hajlamos a halogatásra, mivel minden kérdést ezer oldalról vizsgál meg, és addig nem lép semmilyen ügyben, amíg meg nem győzi önmagát. Vitás helyzetekben mindig ő a nyerő, szinte lyukat beszél a többiek hasába. A buták untatják, kedveli az egyenrangú, okos, és jól érvelő feleket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Rák gyerek

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedves, mosolygós, nagyon kellemes természetű kisgyerek, aki nagyon ragaszkodik a szüleihez, kiváltképp a mamájához. Őt nem kell fenyíteni, sarokba állítani, hiszen természetétől fogva jó.

A legoptimistább csillagjegyek: te is rajta vagy a listán?

Imádja a vizet, így az esti fürdetést a Halak gyerekekhez hasonlóan számára is külön öröm és mókázás. Saját kis vízi játékaival akár órákon át el tudna pancsikolni a vízben, hiszen ez az a közeg, amelyben igazán otthon érzi magát. Nagyon “anyás” és rendkívül érzékeny lelkű gyerek, aki hajlamos arra, hogy magában tartsa a bánatát. Türelem, szeretet, empátia és gyengédség – ezek a kulcsok a Rákok szívéhez. Rajongásig szereti a meséket, és mivel nagyon élénk képzelőerővel bír, nem unja meg a tündérekről, angyalokról és csodás világokról szóló történeteket. A zenét is kedveli, és szívesen hallgat zenés meselemezeket, gyermekdalokat, mondókákat. Kiskorától kezdve szeret jókat enni, örömmel próbálgatja az ízeket. A Rák gyerekek csak nagyon ritka esetben rossz evők. Inkább az jellemző rájuk, hogy ínyencek. De nem csak enni, hanem “főzni” is remekül tudnak.Érdemes nekik teret engedni a konyhában, és hagyni, hogy gombócot gyúrjanak, pogácsát szaggassanak, mézeskalács figurákat díszítsenek. Házias és szorgalmas gyerek, ezért számíthatunk rá, hogy boldogan részt vesz majd nem csak a konyhai előkészületekben, de az elpakolásban, mosogatásban és a seprésben is. Lustává válhat, főleg, ha a szülei sokat hagyják tévét nézni. A heverészés nagymestere, aki a mesebeli kályhák oldalában szunnyadó macskákhoz hasonlóan akár az egész napját is el tudja visszintesen tölteni, anélkül, hogy megmozdulna. Ilyenkor számára érdekes programokkal lehet a “fészkéből” kicsalogatni. Ráripakodni, bántani nem szabad, mert csak felesleges lelki sérülést okozunk neki. Óvodában, iskolában, új társaságban kezdetben félénknek mutatkozik, de attól, hogy kissé a háttérben van, valójában remekül érzi magát. Nem szabad szerepeltetni vagy szóvá tenni a visszahúzódását, mert ez csak méginkább zavarba hozza. Hagyni kell, hogy a saját tempójában ismerkedjen meg a kis játszópajtásaival és fedezze fel a környezetét. Okos, ügyes, kreatív gyerek, akiben sokkal több rejlik, mint amennyit megmutat magából.   

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: