Kos

A kosok mindig elegánsakprecízek, és ez az öltözékükben is meglátszik: nem az a típus vagy, akinek jól állnak a merész, vagy polgárpukkasztó dizájnerdarabok, ugyanakkor a megjelenésedben soha semmilyen kifogást nem lehet találni, mindig az alkalomnak megfelelő eleganciával öltözöl.
Mivel temperamentumos, lendületes személyiség vagy, fontos, hogy a ruhád ne akadályozzon a mozgásban: egy szűkre szabott ceuzaszoknyában vagy tűsarkú cipőben csak feszengeni fogsz, és ez meg is látszik. A military stílus viszont kifejezetten jól áll neked.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A bikák számára fontos a minőség, és szeretnek különleges dolgokat birtokolni. Lehet, hogy nincs sok ruhád, de azok mind kifinomult és ízléses darabok, igazi divatkülönlegességek. Imádod a kiegészítőket, főleg ha feltűnőek, no meg persze az sem baj, ha drágák.
Mivel vonzódsz a természethez, szívesen viselsz bőrt vagy más hagyományos anyagokat, de ezeknek is a legmagasabb minőségben kell készülniük.
Szereted a vidám, feltűnő színeket, és ami a legtöbb emberen már nevetségesen soknak tűnne, te azt is stílusosan tudod viselni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha...

Ikrek

Ha benézel a szekrényedbe, valószínűleg kényelmes farmereket, sportcipőket és szupernőies selyemszoknyát is fogsz találni.
A kettősség igazán jellemző rád, egyrészt állandóan pörögsz, szinte képtelen vagy egy helyben maradni, másrészt imádsz kapcsolatot teremteni, ehhez pedig szívesen megmutatod a finomabbik énedet is.
A könnyű, leheletfinom anyagok és a pasztell színek a te világod, mert ezek egyszerre légiesek és nőiesek is. A kis ruhák és térdig érő szoknyák szintén neked valóak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: