Rák

Az érzelmek embere vagy, számodra az aktuális trendeknél sokkal fontosabb, hogy mit vált ki belőled egy-egy ruhadarab. Valószínűleg még mindig van olyan pulóvered, amit az anyukád kötött, vagy egy sálad, amit a nagymamád is hordott.
Mivel fontos számodra az érzelmi kötődés, a most egyébként is divatos, népi motívumokkal díszített ruhadarabok nagyon jól állnak neked, a te esetedben ugyanis ezek valóban érzelmi töltetet is hordoznak az esztétikai funkció mellett, ez pedig szinte életre kelti a hímzett mintákat.
kézzel készítettegyedi vagy kötött ruhák is jól állnak, a tömegtermékekben viszont elhalványodik a személyiséged.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Imádod, ha te vagy a középpontban és mások felnéznek rád, kicsit hiú is vagy, ezért aztán királyhoz méltó öltözéket viselsz: imádod az ékszereket és a csillogást, selyembőrlakk, neked mindegy, csak ragyogjon!
Ugyanakkor nem vagy egy elveszett lélek, ha kell, kiereszted a hangodat, így a cukormázas gyöngyök helyett inkább a vagányabb, glam rockos stílus áll közel hozzád, amivel egyszerre mutathatod meg domináns természetedet és a szépség iránti szenvedélyedet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

A mai nap folyamán, talán egy fontos találkozó alkalmával, belebonyolódhat egy igen nehéz, ugyanakkor, rendkívül tanulságos, sõt, élvezetes beszélgetésbe, ami nagyon-nagy hatással lehet önre, kedves Oroszlán! Ha így adódna, mindenképpen igyekezzen szorosabbra fûzni beszélgetõpartnerével a szálakat, ugyanis meglehet, nem csak egy jó üzleti kapcsolattal, hanem egy baráttal is gyarapodhat személyében a késõbbiek során!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 25. szombat – Tartasz a céljaid felé és te magad is meg leszel lepődve....

Szűz

Nem vagy az a kísérletező típus, aki szokatlan, mégis kreatív és ízléses összeállításaival újra meg újra meglepi a környezetét, ugyanakkor szépérzékednek és kritikus látásmódodnak köszönhetően a hagyományos, mindenhol bevethető ruhadarabokban kifogástalan lesz a megjelenésed.
Csinos kiskosztümök, vagy a klasszikus kis fekete ruha – ezek azok, amikben megmutathatod, milyen jól értesz ahhoz, hogy a lehető legkifinomultabban válassz. Érdemes néhány kisebb kiegészítőt viselned, mivel ezek közül szintén jó ízléssel válogatsz, ugyanakkor izgalmasabbá tehetik a megjelenésedet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervezõképességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedõ teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Szûz, hogy fáradsága kellõképpen honorálva is legyen a késõbbiek során!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: