Mérleg

A mérleg igazi divatdiktátor, aki már hónapokkal a szezon előtt megszimatolja a legújabb trendeket. Imádod a csillogást, és mivel hajlamos vagy visszaélni testi vonzerőddel, a szexis ruhadarabokat is szereted, de soha nem vagy közönséges vagy tolakodó.
Egy mérleg mindig elegáns, akkor is, ha farmert és sportcipőt húz, a közönséges, hivalkodó ruhadarabok azonban éppen azt veszik el tőle, ami annyira vonzóvá tenné: báját és kellemét.
Figyeld a francia divatházak legújabb összeállításait, mert ezek a sikkes és nőies darabok neked is jól fognak állni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Köthet ma néhány olyan új ismeretséget, melyek a késõbbiek folyamán még fontos szerepet tölthetnek majd be életében. Ezek megkötése közben, legye olyan, amilyen mindig is lenni szokott, közvetlen, barátságos és nyílt, hiszen az elsõ benyomás nagyon fontos! És még valami: ne spóroljon semmiképpen a mosollyal!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Érzékeny személyiségedet nem mutatod meg mindenkinek, a titkok és mitológia iránti vonzalmad azonban az öltözékeden is meglátszik: jól állnak neked a sötét színek és az ősi motívumok, szereted a kicsit gótikusrégies stílust, biztosan van legalább egy ékszered, amin kelta motívumok vagy ókori írásjelek találhatóak.
Ha ügyelsz, hogy ne úgy nézz ki, mint egy legsötétebb korszakát élő kamasz, és képes vagy visszafogott eleganciával viselni ezt a stílust, azzal a legjobb oldaladat mutatod a külvilág felé.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Néhány új feladattal bõvülhet munkaköri repertoárja, melyek elsõre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntõl, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitõl ön, kedves Skorpió, lázba jön és legyõzhetetlenné válik. Élvezze az új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlõ lehetõségekre!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-13

Nyilas

Igazi életvidám személyiség vagy, akit vonz minden, ami új, ami izgalmas, ami ismeretlen. Jól állnak neked a színek és a különböző kultúrák jellegzetes viseletei. A keleti, afrikai vagy bármilyen egzotikus stílusú ruhadarabok és kiegészítők szinte életre kelnek rajtad, annál is inkább, mert ezek elindíthatnak egy beszélgetést, az ismerkedés pedig igazi lételemed.
Mindegy, mit viselsz, biztos, hogy van rajtad valami, ami nem szükségszerű, csak azért aggattad magadra, hogy a megjelenésed izgalmasabb legyen: egy színes sál, egy különleges fülbevaló, egy tarka mellényke: a lényeg, hogy amint belépsz egy szobába, azonnal észrevegyenek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: