Az Ikrek és a Szűz kapcsolata

Miért barátok?
Mintha két ellentétes pólusról beszélnék, mégis akad köztük számos hasonló vonás is, hiszen mindkét csillagjegy uralkodó bolygója a Merkúr. A bolygó energiáját az Ikrek a kommunikációs képességeiben kamatoztatja, a Szűz pedig arra, hogy megszerezze és feldolgozza az információt. Együtt tökéletes gépezetet hoznak létre.
Miért ellenségek?
Amit a Szűz a kapcsolataiban folyamatosan keres, az a következetesség. Hajlamos túlságosan is sokat rágódni a saját lépésein, részletesen elemezni a dolgokat és persze mások szavait is. Az Ikreknél a következetesség nem szerepel előkelő helyen a prioritás listáján, és ő sokkal könnyebben lép túl a szerinte kevésbé fontos dolgokon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák és a Mérleg kapcsolata

Miért barátok?
Mindketten romantikus csillagjegyek, szívesen cserélik verses köteteiket egymással. Másfelől a Rák hajlamos a hangulatváltozásokra, ezért gyakran keresi a tapintatos Mérleg társaságát, hogy helyrerázódjon lelki egyensúlya.
Miért ellenségek?
Amint a Mérleg arra kéri a Rákot, hogy hétvégenként vessék bele magukat az éjszakai életbe, az a barátság végét jelenti. Az otthonülő Rák ugyanis szívesen tölti szabadidejét egyedül, és azt is leginkább odahaza, a négy fal között teszi, míg a Mérlegnek mindene a társasági élet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-05-15

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: