Az Oroszlán és a Skorpió kapcsolata

Miért barátok?
Hogy ez a két csillagjegy megtalálja a közös hangot, az valójában olyan ritka, mint a fehér holló. Amikor viszont összejön, az Oroszlán végre úgy érzi, a Skorpió előtt nem kell megjátszania magát, önmagát adhatja, és a Skorpió is megmutatja a lelkét, jóval kevésbé titkolódzik.
Miért ellenségek?
Ha nincs meg a közös hang, az Oroszlán sznobnak és zárkózottnak tartja a Skorpiót, míg a Skorpió szerint az Oroszlán mindent túlreagál. Végül is, amikor a túlságosan is extrovertált Oroszlán találkozik a teljes mértékben introvertált Skorpióval, valójában előre borítékolható a végeredmény, nem igaz?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas és a Halak kapcsolata

Miért barátok?
A rövid válasz az lenne, hogy mindketten felfedező típusúak, jóllehet teljesen más beállítottságúak. Míg a Halak befelé forduló, amiből adódóan a lélek útjait kutatja, addig a Nyilas a körülötte lévő világot szeretné megismerni. Kétségtelen viszont, hogy mindketten imádnak múltbeli kalandjaikról sztorizgatni egymásnak és a barátoknak is.
Miért ellenségek?
Ki szereti, amikor ráerőltetnek valamit, vagy folyton stresszelik? A Halak irtózik ettől. És vajon ki válik nyomulóssá, erőszakossá, amikor nagyszerű ötlet pattan ki a fejéből? Természetesen a Nyilas. Pedig ő alapjáraton nem durva és rámenős, csak éppen egészen más elképzelései vannak azokról a bizonyos határokról, mint a magánéletét foggal-körömmel védő Halaknak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-07-30

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: