Kos

Sok mindenről híres vagy, mint például szenvedély, makacsság és kalandozó természet. Szereted a vadászatot, a hajszát a szerelemben, de az unalmat nem viseled el. Könnyen megunsz embereket, amennyiben azok nem képesek fenntartani az érdeklődésed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Még akár az állandó konfliktusok árán is kitartasz mellette, hiszen a lelked mélyén valahol évezed a drámát és a veszekedéseket. Ha kapcsolatod nem működik, de partnered izgalmas, hajlamos vagy sokkal tovább vele maradni a kelleténél, hiszen legalább nem unatkozol.

Bika

Makacs, de elhivatott személyiség vagy, aki általában nem hagyja, hogy rosszul bánjanak vele. A Bika szenvedélyes és hűséges szerető, aki azonban visszafelé is elvárja, hogy párja a tenyerén hordozza és kényeztesse. Erről nem igazán vagy hajlandó lemondani, amikor azonban már partnered beilleszkedett az életedbe, nehezen váltasz, mert kényelmes vagy és a szokások rabja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Nagyon nehezen szabadulsz meg a „bejáratott” dolgoktól. Inkább elviseled a negatív dolgokat, minthogy a szakítással és az ezzel járó változással a feje tetejére állítsd az életed.

Ikrek

Kételkedő vagy és nehezen hozol döntéseket, ami miatt alaposan megválogatod a partnereidet, ugyanakkor éppen ezért nehezen szánod el magad a váltásra is. Még ha a szíved mélyén tudod is, hogy jobbat érdemelsz, félsz, hogy rossz döntést hozol a szakítással.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Hajlamos vagy arra is, hogy azt gondold magadról, hogy problémás személyiség vagy és ezért nehéz téged szeretni. Ezért is fordul elő sokszor, hogy ahelyett, hogy kipenderítenéd, sokkal több esélyt adsz partnerednek, mint amennyit megérdemel.

Napi horoszkóp - Ma olyan emberekben csalódhatsz, akiket a legjobban szeretsz! 

Rák

Hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak, és mindig elvakít a szerelem. Első látásra képes vagy halálosan szerelembe esni és rendkívül gondoskodó szerető vagy. Ez nagyon romantikus és remek kvalitás egy kapcsolatban, de sajnos sokszor ez a veszted is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Még akkor is hajlamos vagy a közös jövőről fantáziálni, mikor egyértelműen gyülekeznek kapcsolatod felett a viharfelhők. Figyelmen kívül hagyod a jeleket és partnered akkor is felruházod képzelt jó tulajdonságokkal, mikor már régen kiderült, hogy nem elég jó hozzád és egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: