A Mérleg a párkapcsolat szerelmese 

A Mérleg bájos, vonzó, nagyon kedves és nagyon szeretetteljes a párkapcsolatában. A párja mindennél és mindenkinél fontosabb. Akkor érzi magát kiegyensúlyozottnak, amikor párkapcsolatban élhet. Pontosan ebből az okból marad a mérgező kapcsolatokban is. Úgy gondolja, a magány kiűzi az életéből a harmóniát, nem találja az egyensúlyt, a békét, amire oly annyira vágyik a lelkében. Annak ellenére, hogy kifejezetten intellektuális típus, okos és bölcs csillagjegy, nem hallgat másokra, a többiek tanácsaira,

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Ma úgyszólván a tetõfokára hághat a Mérleg szociális érzékenysége, melynek következtében szinte már alig találni valamit a napi teendõinek listáján, amit ne önzetlenségbõl valakiért, hanem önmagáért tenne. Ez egyszerûen túlzás. Az odáig rendben is van, hogy idõnként erejébõl telik arra, hogy egy kicsit másoknak is segítsen, na de hogy most már lassan a közös szekeret is szinte egymaga tolja... Legyen önzõbb, s nyugodtan mondjon nemet, ha valaki egy újabb kérést szegez önhöz!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

amikor a kapcsolatáról esik szó. Természetéből fakadóan támogatja, segíti a párját, gondoskodik róla, hajlamos a negatív jeleket figyelmen kívül hagyni. A lelke mélyén pontosan érzi, ebben a kapcsolatban soha sem lehet igazán boldog, mégis félresöpri a jelzéseket. Pedig az egészséges, harmonikus párkapcsolatot ő is megérdemelné.

Keddi Horoszkóp - Érezni fogja a változás szelét a levegőben....

Keddi Horoszkóp - Érezni fogja a változás szelét a levegőben....

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: