A Mérleg a párkapcsolat szerelmese 

A Mérleg bájos, vonzó, nagyon kedves és nagyon szeretetteljes a párkapcsolatában. A párja mindennél és mindenkinél fontosabb. Akkor érzi magát kiegyensúlyozottnak, amikor párkapcsolatban élhet. Pontosan ebből az okból marad a mérgező kapcsolatokban is. Úgy gondolja, a magány kiűzi az életéből a harmóniát, nem találja az egyensúlyt, a békét, amire oly annyira vágyik a lelkében. Annak ellenére, hogy kifejezetten intellektuális típus, okos és bölcs csillagjegy, nem hallgat másokra, a többiek tanácsaira,

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

amikor a kapcsolatáról esik szó. Természetéből fakadóan támogatja, segíti a párját, gondoskodik róla, hajlamos a negatív jeleket figyelmen kívül hagyni. A lelke mélyén pontosan érzi, ebben a kapcsolatban soha sem lehet igazán boldog, mégis félresöpri a jelzéseket. Pedig az egészséges, harmonikus párkapcsolatot ő is megérdemelné.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: