Kos

Ez a legaktívabb csillagjegy, a Kos pasikra pedig különösen igaz, hogy folyamatosan mozgásban vannak, a sport lényegében az életük! Épp ezért a ruhatáruk inkább praktikus, mint divatos. Náluk a legfontosabb szempont, hogy egy ruha kényelmes és strapabíró legyen, mint trendi. Általában edzőcuccban vagy melegítőben vannak, de ha ki kell öltözniük, akkor is max a sportosan elegáns cuccokra szavaznak. A hajukkal vagy bőrükkel sem bíbelődnek sokat, gyors zuhany, egy kis zselé, és már indulhat is a nap!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma egy kicsit fásultnak tûnhet, kedves Kos. Lehet, hogy nagy energiákat ölt valamibe, ami fontos volt önnek, de a dolgok nem várakozásainak megfelelõen alakulnak. Ne csüggedjen, és semmiképpen se adja fel álmait egy kis visszaesés miatt. Legyen kitartó és meglátja, a siker sem marad el sokáig.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Skorpió férfi elképesztően vonzó, de ezt inkább a szexuális kisugárzásának köszönheti, a külsejére ugyanis nem annyira ad. A sötét ruhákat kedveli, és ezeket sem variálja különösebben. Oké, néha befigyel egy bőrdzseki vagy egy selyeming, de abból is max. a fekete. Így legyen szó ünnepről vagy egy sima hétköznapról, nagyjából mindig ugyanúgy néz ki. Bírja a borostát, vagy akár a szakállat is, és fodrászhoz is csak akkor megy, ha már nagyon muszáj…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Skorpió, ismét rengeteg munka van a háta mögött, de ön hajthatatlan, s nem tud gátat állítani újabb ötleteinek. Kíváncsisága arra sarkallja, hogy megtanuljon valamit, talán már tudja is, hogy mi lesz az, ami szintén hasznos lehet karrierje szempontjából. Használja ki jól ezt a lendületet és kamatoztassa a megszerzett tudást.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így csábítsd el az egyes jegyek szülötteit férfiaknak és nőknek külön technika jár!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: