Nyilas

Na, egy Nyilas pasinak soha senki ne mondja meg, hogyan nézzen ki! Épp ezért, ha olyan kedve van, elhanyagolja magát, és foltos macinaciban lófrál, ha pedig ahhoz van hangulata, kiöltözik egy laza sörözéshez is. Nem szereti a divatot, mert azt is kényszernek éli meg, a saját ízlését követi  inkább. Így képes akár húsz évvel ezelőtti darabokat is felvenni, ha ahhoz valamiért ragaszkodik. de ugyanúgy vannak új cuccai is, mert azért néha rájön a vásárolhatnék. Mindig tiszta és ápolt, de plusz energiát nem tesz a dologba, például használ parfümöt, de mindig ugyanazt, viszont a krémek és más bőrápolás abszolút tiltólistásak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Nyilas, munkájában újdonságok várhatnak önre,, ami éppen jókor jön, mert már majdhogynem elvesztette érdeklõdését. Ráadásul ma olvashat valamit, ami megfelelõ motivációként is hathat önre, hogy az új kihívásokat még energikusabban tudja teljesíteni. Töltõdjön hát fel ma csordultig energiával, mert bizony nagy szüksége lesz rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Halak srácok olyan elvontak, annyira álomvilágban élnek, hogy a külsejükkel gyakran egyáltalán nem is foglalkoznak. Az igazság az, hogy az is simán előfordul náluk, hogy akár egy-két napig nem fürdenek vagy nem mosnak magukra. Ruhákban a bő, zsákszerű cuccokat szeretik, inkább az alternatív stílusban nyomulnak. Ők azok, akik azt vallják, a külső megjelenésnél sokkal fontosabbak a belső értékek. Na persze egy csaj kedvéért azért ők is össze tudják szedni magukat…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: