Az egyik pillanatban még a legjobb barát, a másik pillanatban tudomást sem akar venni rólad. Ismerős a szitu? Néhány csillagjegy bizony a legkisebb érzelem nélkül képes kitenni a többieket az életéből, néha minden különösebb ok nélkül is. Legalábbis kívülről így tűnhet… Ha ezzel a 6 csillagjeggyel hoz össze a sors, készülj fel rá, hogy nem könnyű elnyerni a bizalmukat, és ha elveszíted, azonnal kitesznek az életükből.

A Kos

Ha közel enged magához a Kos, akkor is naivság volna azt gondolnod, hogy a kapcsolat mostantól örökre ilyen is marad. Bármilyen fordulat előállhat, s ő nem rest megszakítani veled mindent egyik pillanatról a másikra. Neki ugyanis nincs ínyére, hogy elkényelmesedett barátok, kollégák, társak hátráltassák mindenben. Éppen ezért, ha mellette akarsz maradni, mindennap komoly erőfeszítéseket kell érte tenned.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Amikor az őszinteség pokol, a hazugság pedig nem járható út…

A Bika

A Bikával alapvetően nagyon könnyű kijönni, hiszen nagyon szereti, ha barátok és a családtagok veszik őt körbe. Ha közel kerülsz hozzá, számolnod kell azzal is, hogy a többiekhez képest jóval nagyobb elvárásokat támaszt veled szemben. Számos esélyt kapsz tőle, ám ha azt látja, hogy nem igazán kötelezed el magad mellette, netán a lojalitásban bizonytalan, akkor nem pazarolja rád többet a drága idejét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: