Az Oroszlán

Szórakoztató az Oroszlán társasága, és ő kifejezetten szereti is mindig új emberekkel körbevenni magát. Ám amint úgy érzi, hogy versenytársat jelentesz számára, igyekszik megszabadulni tőled. Nem szívesen lát a környezetében olyan barátot, kollégát, aki elhomályosíthatja csillogását, aki mellett hátrányban érzi magát. Neki olyan partnerekre van szüksége, akik mellett csilloghat, és a legjobb lehet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

A Skorpió

A Skorpió valójában nem ad sok esélyt másoknak. Ha a közelébe kerülsz, nem árt odafigyelni arra, mit teszel, mondasz vagy érzel iránta. Ha megbántod őt, akár akaratlanul is, nincs lehetőség a hiba helyrehozására. Nagyon gyanakvó típus, ezért nagyon nehezen bízik meg bárkiben is. Ha meggyőzöd a megbízhatóságodról, ő akkor is folyamatosan tesztelni fog, hogy valóban az vagy-e, akinek mutatod magadat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: