Oroszlán

Szinte nincs is olyan ember, aki ne figyelne fel egy Oroszlán karizmájára és határozottságára. Vezető szerepre vágyik, de ha valamiért mégse jönne össze ez neki, jaj annak a főnöknek, aki utasítgatni próbálná! Domináns jegyként nem tűri a kioktatást, így az éles konfliktusoktól se riad vissza, legyen az akár egy munkatárssal, akár a munkáltatóval, ő mindig megmondja azt, amit abban a pillanatban gondol és érez.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megnyerő modora miatt általában a társaság középpontja, hamar elnyeri mások figyelmét, ezért remek főnök válhat belőle- persze, ha alkalmazottai kellően alázatosak vele szemben.

Pénteki Horoszkóp 2022-08-19

Legideálisabb munkahely számára: politikus, üzletvezető, tanácsadó, értékesítő, vállalkozó, kommunikációs menedzser.

Szűz

Mivel a tökéletességre törekszik, és szeret a részletekben elveszni, kitűnő elemző válhat belőle. Szeret gondolkodni, filozofálni, a dolgok mélyére ásni, ezért olyan munka való neki, amiben kíváncsiságát és precizitását kiélheti.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Remekül kijön másokkal, ezért akár csapatban is dolgozhat, őt ez nem hátráltatná, sőt, inkább előrevinné.

Legideálisabb munkahely számára: pénzügyi elemző, régész, kritikus, ékszerész.

Ez az, amiben a legintelligensebbek a csillagjegyek: Ebben tűnsz ki a többiek közül horoszkópod szerint

Mérleg

A Mérleg számára nem is maga a munka, hanem a benne található öröm az, ami motiválja. Általában olyan állást keres, ami egyben a hobbija is, így nem érezné nyűgnek a mindennapi robotolást. Szereti a művészetet, a szépséget, a luxust. Levegő jegyként fontos, hogy ne legyen korlátok közé szorítva és kiélhesse kreativitását, ezért irodákban, kötött munkaidőben nem érezné jó magát.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagy igazságérzete és diplomatikus képessége miatt az igazságszolgáltatásban is megállja a helyét, de csakis akkor, ha nem fejlődik ki benne a mérlegekre jellemző túlzott engedékenység.

Legideálisabb munkahely számára: bíró, ügyvéd, író, szerkesztő, zenész, színész, divattervező.

Skorpió

Nagyfokú hangulatingadozásai miatt sokszor félelmet kelt másokban, de ezt akár még kamatoztathatja is. Hatalmas munkabírással rendelkezik, ami néha munkamániába csaphat át, mivel ha belefeledkezik valamibe, akkor csak nehezen áll le vele.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Főnökként és beosztottként is maximálisan elvégzi a munkáját, de ehhez az kell, hogy nyugodt légkör vegye őt körül, és ne zavarják. A csapatmunka nem igazán neki való, mivel kevesen tudják elviselni érzékenységét, ami konfliktusokat szülhet.

Legideálisabb munkahely számára: rendőr, katona, festő, ügyvéd.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: