Nyilas

A szabadságvágyó Nyilas igazi életművész, akit nehéz korlátok közé szorítani. Teljes erővel lázad az unalmas, megszokott élet ellen, ezért nem is található meg nagyon irodákban, a négy fal között.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Imád utazni, új emberekkel, kultúrákkal megismerkedni, a lényeg, hogy állandóan mozgásban legyen, és új impulzusok érjék. Kíváncsisága miatt élete végéig tanul, fejlődik, ezért mindig újabbnál újabb célokat tűz ki maga elé, ami előre viheti és motiválhatja.

Szombati Horoszkóp 2020-08-22

Legideálisabb munkahely számára: író, idegenvezető, kutató, stewardess, színész.

Bak

A Bak jegyben szülöttek logikus gondolkodásukról híresek, akik szeretik kielemezni a dolgokat, és minden oldalról megvizsgálni azokat, hogy pontos, képet kapjanak mindenről. Szeretnek a számokkal dolgozni, igazi reál beállítottságúak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Annak ellenére, hogy a részletek megszállottjai, igazán gyorsan gondolkodnak és döntenek. Nagyon jó vezetők, a tiszteletet hamar kivívják mások előtt, és ügyesen is tudják a környezetüket irányítani.

Legideálisabb munkahely számára: pénzügyi elemző, banki tanácsadó, hitelügyintéző, bróker, mérnök.

Pénteki Horoszkóp - Ha az ember képes tanulni a hibáiból...

Vízöntő

Munkájukban nagyon fontos a szabadság, és az, hogy szárnyalhat a fantáziájuk. Érzelemgazdagok és jó problémamegoldók, de a részleteket ki nem állhatják, ezért néha felületessé válhatnak. Untatja őket a monotonitás, még akkor is, ha vezető pozícióban vannak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha megnyernék a lottót, ők biztosan tovább dolgoznának, mert anélkül feleslegesnek éreznék magukat. Sokszor váltogatják a munkahelyüket, szeretnék minél több területen kipróbálni és kamatoztatni tehetségüket.

Legideálisabb munkahely számára: tréner, PR, irodalmár, média, régész, kutató.

Halak

Fontos számukra a más emberekkel való foglalkozás, a segíteni akarás. Igazi csapatjátékosok, megnyerő modoruk és kedvességük miatt főnökeik és munkatársaik hamar megszeretik. Nem vezető típusok, sokkal jobban érzik magukat a háttérben, egyfajta csendes társként.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez persze nem jelenti azt, hogy csupán szemlélődik, mindenki megérezné a hiányukat, mivel általában fontosabb munkát végeznek, de nem kérkednek vele. Alkalmazkodó típusúak, céljaikat úgy is elérik, hogy közben nem gázolnak át másokon.

Legideálisabb munkahely számára: egészségügyi dolgozó, tanár, szociális munkás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: