Mérleg

Tököd tele olykor a hedonista hajlamaiddal. Miért kellett megint bezabálni, berúgni, elaludni, elkölteni az összes pénzedet? Egy csomó olyasmira szórod a pénzt, amire nincs is szükséged. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Annak ellenére, hogy ön általában szorgalmas és motivált, ma hatalmába kerítheti a lustaság, vagy egyszerûen csak a kedvetlenség, s ezt nehezen viselheti. Ne hajszolja magát, fogadja el, hogy nem lehet mindig, mindenki tökéletes, így ön sem, kedves Mérleg. Álljon helyt, amennyire okvetlen szükséges, aztán menjen haza és pihenje ki magát.

Skorpió

Utálod, hogy folyton féltékenykedsz, és nem csak a párkapcsolatban: a munkahelyeden és a baráti körödben is. Bármi és bárki ki tudja hozni belőled az irigy, féltékeny szörnyet. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma temérdek dolog kavaroghat a fejébe, egyszerre egy csomó mindent csinálna, de valahogy, semmibe sem bír érdemben haladni. Ráadásképpen, ma egy olyan eseményen is részt kellhet vennie, melyhez végkép nincs most hangulata. Élje túl valahogy a mai napot, kedves Skorpió, remélhetõleg a holnap már szerencsésebben alakul majd.

Nyilas

Türelmetlen vagy, amivel sokak agyára mész, de te magad is nehezen viseled. Hajlamos vagy végigrohanni a fontos feladatokon, figyelmen kívül hagyni a lényeges részleteket. A végén persze te szidod magad emiatt a legjobban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Számos kérdés merülhet fel ma önben, melyek megválaszolása nem is olyan egyszerû, mint amilyennek elsõre látszik. Ha máshogy nem megy, próbálja meg valahol elkapni a fonalat, s, ha kell, fordított logikával felgöngyölíteni a lehetséges válaszokat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: