Rák

A te életedben az igazán érzékeny pont a múltad. Rengeteg csalódáson, rossz élményen vagy túl, és bár mindig sikerült felülkerekedned rajtuk, el sosem felejtetted őket. Nem szívesen idézed fel ezeket a pillanatokat az életedből, próbálod elnyomni őket magadban, mert félsz, hogy ha hagyod feltörni az emlékeket, teljesen összetörhetsz. Emiatt viszont sokszor nem mersz új dolgokat kipróbálni, új szerelmeknek esélyt adni, mert rettegsz a csalódástól, és hogy egy újabb rossz tapasztalat születik belőlük.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Számodra nagyon fontos a társasági élet, hiszen igazán szociális alkat vagy, aki szeret a középpontban lenni. Az egyik legnagyobb érzékenységed pedig épp ebből fakad. Ugyanis rettegsz attól, hogy kívülállóként találod magad, és olyan emberek közé kerülsz, akik egyszerűen nem hajlandóak befogadni téged. Félsz attól, hogy fekete báránnyá válsz közöttük, ami nem csoda, hiszen a barátságok az életedben mindig is sokat jelentettek. Egyedül nem találod a helyed!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-10-22

Szűz

Tele vagy érzelmekkel, de ezeket a gyengéd gondolatokat szinte sosem mered kimutatni. Hajlamos vagy mindent elnyomni magadban, mert túlságosan érzékeny vagy arra, hogy ezt mások meglássák. Félsz attól, hogy emiatt gyengének tartanának, és te nem azért dolgoztál egész életedben, hogy téves gondolatok alapján ítéljenek meg. Nem szívesen mondod el, mi jár a fejedben, és a párodnak sem mindig mondod ki, hogy mennyire szereted. Pedig hidd el, ez egyáltalán nem gyengeség!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: