Bak

Vannak, akik túl ragaszkodónak tartanak téged, mások viszont nagyon ridegnek, ezek pedig mind ugyanabból erednek. A te lelked legérzékenyebb pontja ugyanis az, ha valaki megbántja az érzéseidet, vagy azt a látszatot kelti, hogy gyenge vagy miattuk. Jártál már így sajnos, nem is egyszer. És bár hiszed, hogy mindenkinek joga van azt mondani, amit valójában érez, a szíved megóvása érdekében sokszor inkább teljesen elzárod magadban az érzelmeidet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha van valami, ami számodra megbocsáthatatlan az az, ha az emberek kihasználnak téged. Nem szereted, ha mások csak akkor állnak melletted, ha nekik az előnyös, és a rosszban magadra hagynak, mindegy, milyen indokkal teszik ezt. Ez a te legérzékenyebb pontod. Ha valakin ezt a viselkedést tapasztalod, az érzelmeidet is nehezen tudod kezelni, és sokszor hatalmas veszekedések mellett adod tudtára a másiknak, hogy eljátszotta a bizalmadat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-16

Halak

Számodra magától értetődő, hogy bármidet odaadnád annak, akit szeretsz, és nagyon gondoskodó vagy vele szemben. Azonban ha ezt már nem kapod vissza a partneredtől, az nagyon érzékenyen hat rád. Ilyenkor automatikusan azt gondolod, hogy ő mégsem viszonozza annyira erősen az érzéseidet, mint te az övét, és ez egy olyan keserű tabletta, amit nem tudsz lenyelni. Nem csoda, hiszen ha valakinek olyan hatalmas szíve van, mint neked, érthető, hogy hasonló gondoskodást várna el cserébe!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: