Mérleg

Igazán diplomatikus alkat vagy, aki sosem próbálja meg elrejteni valódi énjét mások elől. Te mindig is úgy gondoltad, érzelmesnek és gondoskodónak lenni sokkal inkább egy erősség, és nem rejtegeted ezt a véleményed. Azonban neked is van érzékeny pontod. Titkon az igenis bánt téged, hogy emiatt sokan azt gondolják, bármit mondhatnak neked, mert úgyis megbocsátasz majd, és nem tartanak elég keménynek, irányító jellemnek, csak azért, mert nem próbálsz meg valaki olyannak látszani, aki nem te vagy.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A te legérzékenyebb pontod (és valamilyen szinten erősséged is) az, hogy hatalmas az igazságérzeted. Nagyon rosszul viseled, ha valaki nem bánik veled megfelelően, és számodra elfogadhatatlan, hogy ha neked van igazad, azt valaki nem hajlandó elfogadni vagy egyáltalán meghallgatni. De ugyanez a helyzet akkor is, ha egy szeretteddel, vagy akár egy vadidegen emberrel viselkednek igazságtalanul. Még ha közbe is lépsz, akkor is nagyon megvisel, sokszor milyen igazságtalan az élet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelmes időszak köszönt be az életedbe, ha az alábbi 3 csillagjegy valamelyikébe tartozol!

Nyilas

Életed során sajnos meg kellett már tapasztalnod azt, milyen érzés, ha egy hozzád közelálló ember eljátssza a bizalmadat. Ez a fajta csalódás mély nyomot hagy az ember szívében, és életre szóló félelmeket hoz létre. Ez az oka annak, hogy a te legérzékenyebb pontod a bizalom eljátszása. Ha van valami, amit nagyon nehezen viselsz el, az az, hogy a szeretteid, barátaid átvernek és csalódást okoznak neked. Emiatt hajlamos lehetsz egyre inkább bezárkózni a biztonság kedvéért!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: