Makara – Bak

január 14-15. – február 12-13.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hatalmas célokat tűztél ki magad elé, és bár a kezdetek kissé nehezen indulnak, végül elképesztő magasságokra törhetsz. Emiatt azonban fel kell készülnöd arra, hogy számos ellenséget szerzel magadnak, és konfliktusokból sem lesz hiány. Talán ez lehet az oka annak, hogy kissé nehezen bízol meg másokban, és emiatt nem is igazán nyílsz meg előttük. Ez pedig a szerelemben is megnyilvánul: a partnered olykor ridegnek tarthat.

Az 5 legerősebb csillagjegy: ők mindent elérnek, amire vágynak

Kumbha – Vízöntő

február 12-13. – március 13-14. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rengeteg nagy gondolkodó született ebben a jegyben. Készülj fel, mert életed során számos váratlan utazáson veszel részt – lelkileg és fizikailag egyaránt. Sokszor a barátaid nagyobb hatással vannak rád, mint a családtagjaid, ezért nagyon erősen kötődsz hozzájuk. Nehezedre esik beilleszkedni a tömegbe (sőt, általában nem is szokott sikerülni), valamint egyszerre vágysz a szabadságra, és arra, hogy valaki védelmezzen téged. Kissé szemérmes típus vagy, ezért ritkaságszámba megy, ha te kezdeményezel.

Meena – Halak

március 13-14. – április 13-14.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Viselkedésedben gyakran megnyilvánul, mennyire elemző és érzelmes típus vagy. Imádod a barátaidat és családtagjaidat, a szerelemben nagyon odaadó vagy, ugyanakkor hangulatemberként gyorsan változik a kedved. Nagyon találékony és kreatív vagy, mégis, ettől függetlenül nem fektetsz bele minden erőfeszítést az álmaid megvalósításába. Kisugárzásodnak köszönhetően rengetegen vesznek körül téged, ettől függetlenül életed bizonyos szakaszaiban szeretsz egyedül elvonulni.

Hétfői Horoszkóp - A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: