Ezek a csillagjegyek, bármilyen furcsán is hangzik, de a csöppet sem könnyű esetekhez vonzódnak. Még akkor is, ha a lelkük mélyén pontosan tudják, a szerelem végén mindig megbántják őket. Vajon miért szeretnek bele a rossz fiúkba? A horoszkópok elárulják a titkot...

A Kos izgalmakra vágyik

A Kos szenvedélyes, és mindig keresi az izgalmakat. Ő az, aki párkapcsolatban tudja csak az életét elképzelni. Emiatt persze biztosan meglepően hangzik, hogy ez a csillagjegy a rossz fiúkhoz vonzódik. Mivel horoszkópja szerint megnyerő és vonzó személyiség, könnyen felhívja magára a másik nem tagjainak figyelmét. Minden érdekli, ami kihívást jelent, márpedig egy olyan férfi, aki felrúgja a szabályokat, különleges izgalmakat tartogat. Amikor a Kos belefárad a felelősségvállalásba, a szabályok követésébe, egy ilyen pasi felcsillantja előtte a kaland lehetőségét. A szerelem ugyanakkor gyorsan véget ér, hiszen a Kos gyorsan felébred az átmeneti kábulatból, és rájön, ez a férfi nem hozzá való. Viszont a kaland az élet élvezetére is ráébreszti.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán a rossz fiúkhoz vonzódik

Az Oroszlánt is minden érdekli, ami izgalmakat ígér és egészen más, mint a megszokott. A rossz fiúk pedig éppen ilyenek. Nem illenek a megszokott és kiszámítható karakterek közé. Az Oroszlán nő pontosan tudja, hogy kapcsolata csalódással ér véget, mégis vállalja a kockázatot. A randevúkon úgy érzi magát, mintha a legizgalmasabb mozifilmek egyikének főszerepét alakítaná. Neki pedig épp erre a reflektorfényre van a leginkább szüksége. Egy biztos, párjától megkapja a számára oly fontos figyelmet. Eleinte mindenképpen. Amíg a férfi meg nem unja, és nem tüntet ki valaki mást is a figyelmével. Ha az Oroszlán valamit nem tűr el, az a mellőzöttség és a bizonytalanság. Mégis annyira büszke, hogy be nem látná, ezúttal ezúttal is rosszul választott. Aztán a következő alkalommal újra édes, vonzó és persze igazi kihívás egy rossz fiú csábítása, aminek megint nem tud ellenállni…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: