A Nyilas keresi a kalandot

A Nyilas imádja a kalandokat, bátor és szívesen kockáztat. Ő is kifejezetten vonzónak találja azokat a férfiakat, akikről pontosan tudja, hosszú távon semmit sem remélhet. Mégis olyan párt keres, aki pontosan olyan merész, mint ő maga. Vibráló egyéniségével, függetlenségével könnyedén az ujja köré csavarja a kalandor típusú pasikat. A Nyilas is szívesen flörtöl, szívesen csábít, és nem gondolkodik a következményeken. Azzal egyáltalán nem törődik, hogy összetörik majd a szívét. A jelen pillanatnak él, ezért egyetlen vonzó lehetőséget sem hagy ki. Persze később ő is rájön, hogy a rossz fiúk csak ideig-óráig izgalmasak, és kicsit sem olyan bátrak és nyitottak, mint amennyire megbízhatatlanok és felelőtlenek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak a másik felét keresi a rossz fiúkban

A Halakról tudni, hogy a felhők között lebeg, és nem mindig jellemző rá a racionalitás. Ez a csillagjegy azért vonzódik a rossz fiúkhoz, mert úgy gondolja, kemény személyiségük pontosan kiegészíti az ő lágyságát. Az sem mellékes, hogy ezek a férfiak elképesztően sármosak és vonzóak. Vagánynak, felhőtlennek látja őket, akik biztosan megszépítik a romantikus nők mindennapjait. A Halak rajong a párjáért, lelkesedése egészen addig tart, amíg rá nem ébred, sokkal megértőbb, érzékenyebb és figyelmesebb férfira lenne szüksége. Ráadásul a rossz fiúk nyersek és néha faragatlanul is viselkednek, amit a Halak képtelen tolerálni. Óriási csalódásként éli meg a felismerést, hogy a vágyott férfi csöppet sem olyan, mint ahogy romantikus álmaiban elképzelte. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 06. csütörtök - Ennek a 6 csillagjegynek van egy meglepetésünk!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: